sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Ei ollenkaan riehakas Pyhän Patrickin päivä

Siis meillä,  mutta ei välttämättä muilla! Vai, miltä kuulostaa? Heräsin aikaisin ja kävin tervehtimässä naapuriin viikonlopuksi tulleita energisiä  2 v. kaksosia. Otin kissa mukaan, mutta Mags ei kauheasti huomiosta innostunut. Minua taas tyttöjen touhut huvittivat, mutta sanonpa vaan, että en kyllä enää jaksaisi noin pienten kanssa, vaikka niin syötävän suloisia ovatkin. 

Onhan se vaan nykyisin helppoa, kun heittää joogamaton auton takapenkille ja lähtee tunnille, ilman mitään kukavahtiipoikia-kuvioita. Parin viikon tauon jälkeen palasin taas joogastudiolle, joka oli auki Pyhästä Patrickista huolimatta. Pidän aamupäivätunneista, mutta valitettavasti en niille usein pääse osallistumaan. Siis kaikkea muuta kuin riehakas aloitus...

Sitten meidän piti lähteä kaupungille, mutta mies halusi katsoa Englanti v Irlanti rugby-ottelun. No, mikäs siinä, mietin minä. Minua ei rugby voisi vähempää kiinnostaa. Jalkapalloa voin jopa vähän aikaa seurata, mutta rugbyä en viittä minuuttia kauempaa. Isoja miehenköriläitä kasassa kentällä, joka usein vielä on ihan mutainen. Sitten yksi heistä juoksee kuin henkensä edestä, kananmunaa muistuttava pallo kainalossa, karkuun. Ei mitään järkeä. No, anyway Irlanti voitti Englannin ja koko turnauksen, joten Irlannissa oli syytä juhlaan x 2. Siis tunnetasolla pystyn samaistumaan paikallisiin täydellisesti. Kyllähän te tiedätte, kuinka suuri juttu on, jos Suomi voittaa Ruotsin tai Venäjän vaikka jääkiekossa. Vaikka, siis en jääkiekkoa seuraakkaan...Minua muuten pidetään täällä vähän outona tapauksena, kun en ole ollenkaan kiinnostunut urheilusta.

Ilma oli koko päivän sellainen inhottavan kostea ja kylmä, joten niinhän siinä sitten kävi, että pistettiin ottelun jälkeen takkaan tuli ja jäätiin kotiin. No, illalla kuitenkin ryhdistäydyimme ja lähdimme tapaamaan ystäviä meidän tylsään lähipubiin. Siis miksi Irlannin tylsin pubi on juuri se meidän lähipubi? 

Eli sellainen rauhallinen Pyhän Patrickin päivä meillä.

Arvatkaapas mikä minut yllätti nyt aamulla? Oikein kunnon lumisade. Joo, nämä Irlannin säät ovat ihan sekaisin. No, antaa sattaa vaan, koska minua piristää tieto siitä, että vielä huomennakin on vapaata. 

Mukavaa sunnuntaita teille kaikille. Jospas me tänään pääsisimme sinne kaupungille, vaikkapa pitsalle!


6 kommenttia:

 1. Ei oikeastaan hullummalta kuulosta tuollainenkaan päivä. Meilläkin täällä idemmässä on kylmän kalseata, vaikka toistaiseksi lunta ei olekaan näkynyt. Kivoja vapaapäiviä sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylimääräinen vapaapäivä teki terää. Ei aina tarvitse olla ohjelmaa.

   Poista
 2. Ihanan rauhallinen viikonloppu. Sellainen lataa joskus akkuja paremmin kuin aktiivinen meno.
  Lapset antavat energiaa, mutta myös ottavat. Kai se on tarkoituksen mukaista, ettei naisena tietyn rajan jälkeen enää saa lapsia. Muuten saattaisi vauvan tuoksun huumaamana viisikymppisenäkin haluta vielä yhden. Itse olen sillä lailla vastuuton, että vauvat ovat saneet tulla, kun ovat olleet tullakseen.
  Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan pitänyt opetella olemaan tekemättä liikoja. Pienet lapset ovat kivoja, mutta kyllä se aika on minun kohdallani ohi! Nyt on se itsekäs vaihe elämässä.

   Poista
 3. Kyllähän ne pienet lapset vaativat sellaista energiaa, joka väsyttää meitä suurten lasten vanhempia :)
  Kivalta kyllä kuulostaa päivänne, vaikka tuo kuvailemasi kylmyys tuntuu jo lukiessa tänne asti. Meillä on ollut niin ikään muutama sellainen luihin ja ytimiin menevä kylmän kostea päivä...hrr...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt olisi jo kevään paikka teillä ja meillä.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!