keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Dolores O'Riordan

Irlannista on kotoisin monta maailmalla tunnettua muusikkoa. Ihmekkös tuo sillä, musiikki on täkäläisillä veressä. Jaksankin ihmetellä, että jopa nukkavierussa pubissa usein soi hyvä musiikki. Kadunkulmassa kitaraa ei rämpytetä, muutaman lantin toivossa, vaan sitä ostataan ihan oikeasti soittaa. Pubissa, baarituolilla notkuva, Paddy yllättää vierustoverit, kun hän kajauttaa ilmoille  irlantilaisen ballaadin tai juomalaulun.  

Eilen täällä herättiin uutiseen siitä, että 90-luvulla suositun The Cranberries yhtyneen laulaja, Dolores O'Riordan löytyi kuolleena lontoolaisesta hotellihuoneesta. Onkohan se niin, että jos omassa elämässä on ollut paljon kaikenlaisia ongelmia, niin sitä osaa tehdä ja tulkita kappaleet paremmin? Mene ja tiedä, mutta aivan liian nuorena tämäkin lahjakas laulaja menehtyi. 

Tässä yksi yhtyeen tunnetuimista kappaleista Linger.  

4 kommenttia:

 1. Kiitos tästä nostosta, Linger on minunkin suosikkini. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liian aikaisin kuoli tama laulaja. Hänellä olisi vielä ollut paljon annettavaa.

   Poista
 2. Me ajeltiin just maanantai-iltana Dublinista kotiinpäin, kun nämä uutiset tuli ja koko matkan radiossa soi The Cranberries. Olin ihan unohtunut mikä oma teinivuosien soundtrack se olikaan! Kulutin lemppari levyni varmaan puhki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olin unohtanut, kuinka monta tuttua kappaletta he soittivat. Sääli, että näin kävi.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!