maanantai 18. joulukuuta 2017

Ovikoristuksia ja ostariallergiaa

Näillä saarilla ovikoriste, joka englanniksi on muuten wreath, on usein se ensimmäinen joulukoriste, joka laitetaan esille. Jotkut ostavat uuden koristeen joka vuosi tai tekevät sen itse. Minä ostin tänä jouluna uuden, kun en mistään löytänyt edellisvuotista. Ilmeisesti jossain ullakon pimeimmässä nurkassa on edelleen laatikko tai pussi, jossa wreathini luuraa.

Tykkäsin tästä, joten ostin sen meille. Ihan kaunis vai mitä?Huonoksi onnekseni, kävellessäni lauantaina tuonne meidän kylälle, vain harvassa ovessa oli koriste. Yleensä niitä on kyllä enemmän. Halusin nimittäin kuvata niitä teillekkin. Kun palasin eri reittiä reissultani, oli jo niin hämärä, että kuvaamisesta ei tullut mitään. 


Näinä joulunalusviikonloppuina yritän karttaa ostoskeskuksia kuin ruttoa. Lauantaina oli kuitenkin pakko hoitaa vielä muutama ostos, joten tein täsmäiskun Corkin suurimpaan ostoskeskukseen. Liikeet avautuivat 9.00 ja olin paikalla 9.05 ja takaisin kotimatkalla 10.30. En kestä sitä ihmispaljoutta, huutavaa joulumusiikkia ja stressaantuneita aikuisia ja itkuisia lapsia. Joulutunnelmasta ei ole siinä kaaoksessa tietoakaan.

Olisin halunnut viikonloppuna käydä teekupposella jossain kaupungin hotelleista. Nautin jouluisista, kauniisti koristelluista hotelleista ja niiden näyttävistä joulukuusista .Valitettavasti taloprojetki on pitänyt minut kiireisenä ja viikonloppuna mittailin mm. ikkunoita verhoja varten. Sitten vielä kävin läpi tarvittavat lampunvarjostimet, ja päädyimme, jälleen kerran, ei jouluiseen hotelliin, vaan rautakauppaan valitsemaan työtasoja. Eli siinä ne minun jouluiset fiilistelyni!

Matkalaukut on kannettu ullakolta esille ja talvivaatelaatikko myös. Välihousuja ja lämpimiä hanskoja on tasapuolisesti kaikille jaettu.
Nyt vain pidetään fingers crossed, että saamme valkoisen joulun. Perjantaina taas istumalihaksia koetellaan.
4 kommenttia:

 1. Nättejä kransseja kaikki, mutta teidän on nätein <3. Ainakin vielä on lunta Etelä-Suomessakin. Toivotaan, että se pysyy kevääseen saakka. Suomeen tulossa? Tervetuloa.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa. Lumi näyttäytyy kuulema jossakin päin Suomea, mutta ei täällä etelässä. Mutta onhan tässä vielä viikko aikaa.

  VastaaPoista
 3. Täällä toinen ostariallergikko ;)
  Tuollainen ovikoriste on kiva tapa toivottaa joulu ja jouluvieraatkin tervetulleeksi.

  VastaaPoista
 4. Tänään olin aikeissa itsekin kuvailla noita kauniita ovikoristeita, mutta kamera olikin sitten unohtunut kotiin ja puhelimessa akku vähissä. Tyydyin siis vain katselemaan. Luin muuten otsikosta "osteriallergia" ja ihmetelin päivityksesi luettua, miten ne osterit tähän liittyivät :D Taitaa olla aika mennä nukkumaan.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!