maanantai 13. marraskuuta 2017

Energiaa merestä

Blogissa on ollut hiljaista. Vai pitäisikö sanoa blogeissa? Englanninkielisestä blogimaailmasta en tahdo saada otetta ollenkaan. Piirit ovat suuret, ja sekaan on lähestulkoon mahdotonta kiilautua. En jaksa sellaista itsensä tuputtamista ja lukijoiden kalastamista. Pitäisi olla esillä ja pyöriä toisten blogeissa vain ja ainoastan siksi, että saisi näkyvyyttä. No thanks. Luulenpa, että pistän pillit pussiin siltä osin tässä lähiaikona. Toinen vaihtoehto olisi pitää blogi ja vaihtaa kieltä. Olisiko hyggeblogille tilaa suomeksi? Mitä mieltä olette?

Edelliseen postaukseen tuli todella paljon kommentteja. Kiitos niistä teille. Asia on ajankohtainen niin monessa perheessä, enkä todellakaan ole ainut joka näiden asioiden kanssa on joutunut painimaan. Nyt on kaikki kuitenkin hyvin, ja minulla yksi suuri huoli vähemmän. Eletään päivä kerraallaan ja ollaan kiitollisia juuri nyt, tästä hetkestä. Tulevaisuutta en ala nyt murehtimaan.

Olin viime viikon jotenkin täysin voimaton, mutta nyt tuntuu, että energiaa on taas enemmän. Viikko tuo mukanaan paljon mukavia asioita, ja toivon mukaan muutama muukin umpisolmu viikon aikana aukeaa. Minunhan elämässä ei koskaan mene niin, että on vain yksi iso ja kuluttava ongelma. Ei, niitä on aina kerralla monta, erikokoista ja näköistä. Sitten vähitellen ne solmut aina aukeavat ja yhtäkkiä huomaakin, että kaikki onkin taas kunnossa. Niin se pelaa, kuten pojista vanhempi pienenä sanoi suomeksi!

Viikonloppuna potkaisin itseni lenkille ja vieläpä kahdesti. Onneksi eilen oli pipo ja hanskat mukana, sillä mereltä tuuli kylmästi. Nautin suunnattomasti siitä, että nykyisin voimme miehen kanssa käydä rauhassa kahdestaan kävelyllä. Eilenkin jatkoimme vielä mukavaan pubiin lounalle. Eikä ollut kiire mihinkään.

Illalla neuloin kahdelle vauvalle tossuja. Esittelen ne täälläkin, kunhan saan toisen parin valmiiksi. Niin, ja älkää pelätkö, en ole raskaana!!!


Ja sitten lounaaksi kasvissosekeittoa ja tuoretta soodaleipää...


8 kommenttia:

 1. Ehka se on vaan liikaa tyossakayvalle perheenaidille pitaa kahta eri blogia. Voithan sina riputella hyggejuttuja aina valilla tanne.
  Mina yritan juuri elvyttaa omaa blogiani, onneksi nyt alkoi retkikausi ja ainakin siita saa kivaa asiaa ja kuvia saannollisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vielä miettiä mitä teen. Aikaa tosissaan ei ole liikaa, eikä koneen ääressä naputtelu töiden jälkeen oikein maistu.
   Kyllä minullekin tulee välillä hetkiä, jolloin ei keksi mistä kirjoittaisin, varsinkin silloin, kun on vain kotona ja töissä.

   Poista
 2. Samaa mieltä, että tänne niitä hyggejuttuja myös.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa tänne kaikki hygge- ja muutkin jutut, jotka kynästäsi kirpoavat.

  VastaaPoista
 4. Hyggeile vaan suomeksi - tilaa on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin sitä harkita. Kirjoitatko sinä norjaksi?

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!