sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Syksyinen sunnuntai

Meillä on täällä sairastettu vuorotellen, kohta kolme viikkoa. Nyt makaa sängynpohjalle pojista vanhempi. Ainoastaan katti on ollut terveenä! Mies laihui ainakin 5 kg ja oli todella huonossa kunnossa. Minäkin olin huonossa kunnossa, mutta en laihtunut. On se niin väärin!

Tänään sitten pääsin pitkästä, pitkästä aikaan metsään kävelemään. Sain kaverikseni hyvän ystäväni,ja kuin huomaamatta tuli käveltyä reilu tunti. Eihän se kävely tietysti ole sitä tehokkainta liikuntaa, mutta minusta ehdottomasti parasta. Samalla tulee hoidettua kroppa ja pää!

Jospas tulevalla viikolla oltaisiin kaikki vihdoinkin kunnossa ja päästäisiin normaaliin arkeen kiinni.


8 kommenttia:

 1. Kävely on itse asiassa ihan parasta liikuntaa. :-) Huomasin tämän kerran, kun jouduin ottamaan jonkin syyn takia (olisko ollut polvi) rauhallisemmin jonkin aikaa, ja harrastin paljon hidasta kävelyä ja uintia. Kun sitten rupesin harrastamaan muutakin liikuntaa, ihmettelin, kun jaksoin paremmin kuin koskaan ennen. Rauhallinen liikunta oli kohottanut peruskuntoani - enkä ollut aiemmin edes uskonut mihinkään peruskuntoon, vaan olin ajatellut, että mitä rankempaa liikunta on, sitä enemmän kunto kohoaa. Harrasta siis kävelyä hyvillä mielin. :-)

  Terveyttä perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan täällä jo kaikki kunnossa. En valitettavasti päässyt nyt viikonloppuna kävelemään, kun sää oli mitä oli, mutta joogaamassa kävin. Pitäisi käydä kävelemässä useamminkin viikolla, mutta kun aina ei anna aika periksi.

   Poista
 2. Ihanat tunnelmalliset kuvat. Komppaan sinua: On huutava vääryys, että toinen laihtuu ja toinen ei, aivan samassa pyörityksessä. Kävely on, ainakin minun ikäiselle ihmiselle, arjen luksusta, etenkin kun sen saa tehdä läheisen ihmisen kanssa. Pikaista paranemista pojallesi ja parempaa tätä viikkoa teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan saadaan tämä myrsky täältä Skotlaniin, niin viikosta tulee varamsti ihan hyvä. Olemme vihdoinkin kaikki terveitä. Tänään jätän kyllä kävelylenkin väliin, sillä tuonne myrskyyn en halua mennä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Täysi syksy täällä, mutta ilma on lämpimämpi kuin Suomessa.

   Poista
 4. Kävely on minunkin mielestä parasta liikuntaa. Kun vain saisi ahterinsa siitä sohvalta liikkeelle. Hyviä aikomuksia ollut, vaan sää on muka estänyt! Aina sataa vettä. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on tosiaan tainnut olla normaalia sateisempi syksi. Mistä se johtuu, että ahteri tuppaa juuttumaan sohvaan kiinni?

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!