lauantai 28. lokakuuta 2017

Jazzing in Cork

Olen viimeiset kaksi kuukautta viettänyt hiljaiseloa. Käynyt vain töissä ja joogassa. Olohuoneen sohva on riitänyt viikonloppuisin viihdykkeeksi. Ei vaan ole huvittanut lähteä mihinkään. Sitä kun on ollut kaikenlaista muuta mielessä, joten koti on riittänyt. No, tänä viikonloppuna Corkissa on soinut jatsi. Jokavuotiset festarit ovat minusta tämän kaupungin paras tapahtuma, joten minunkin oli aika lähteä ihmisten ilmoille.

Eilen lähdimme ystäväpariskunnan kanssa kaupungille, ilman sen tarkempia suunnitelmia. Ilma on ollut viime päivinä uskomattoman leuto, joten väkeä oli kaupungilla runsaasti. Teki hyvää lähteä vähän tuulettumaan ja näkemään pitästä aikaan hyvää ystävää. Pubit olivat tupaten täysiä, mutta sopu antaa sijaa ja onnistuimme pääsemään jopa istumaan. Kylläkin sillä seurauksella, että kuulimme musiikkia, mutta emme nähneet esiintyjiä.

Ja kun vauhtiin päästiin, niin tänään lähdettiin miehen kanssa iltapäivällä taas kaupungille. Siellä olisi voinut olla vaikka kuinka kauan ja hyvän tunnelman voi oikein aistia. Näin jo toisen kerran tosi hauskan hollantilaisen May Day Jazzbändin, joka esiintyi ulkolavalla. Kerrankin on festareiden aikana ollut upea ilma ja ihmiset siten huipputuulella. Käytiin sitten vielä syömässä pitsat ja tultiin kotiin. Tänä iltana vanhat lepäävät kotona!!!

Huomenna olisi tarkoitus vielä lähteä kuuntelemaan toista hollantilaisbändiä. Eli ihan on mennyt jatsiksi koko viikonloppu. Ja mikä parasta maanantaina on yleinen vapaapäivä! 

Tässä teillekkin jatsia laulantain piristykseksi. Eihän tästä voi olla tulematta hyvälle tuulelle!

6 kommenttia:

 1. Hienoja otoksia. Välillä on tyyntä, ihmiselläkin. Ja kun niin on, nämä helmet tuntuvat arvokkaammilta. Hyvää tätä päivää ja maanantain vapaata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää teki päästä vähän ulkoilemaan. Välillä hiljaiseloa ja sitten taas vähän vipinää!

   Poista
 2. Hitsit, meiltä meni nämä aivan ohi. Meidän lapsetkin niin tykkää musiikista, että olisi ollut kiva tuoda heidät katsomaan törinää. No ens vuonna sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulkaa ihmeessä ensi vuonna. Koko kaupunki jazzaaaa!

   Poista
 3. Mukavan oloinen tapahtuma. Minäkin olisin kyllä lähtenyt jazzailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti suosikkifestarini täällä, vaikka en jazzista ymmärräkkään mitään.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!