maanantai 11. syyskuuta 2017

Himoshoppaajille

Harvemmin tulee täällä annettua vinkkejä shoppailusta pitäville matkailijoille, joten korjataan se nyt. Pari viikkoa sitten pistäydyimme merkkitietoisten himoshoppailijoiden paratiisissa, eli Kildare Shopping VillagessaTämä outlet "kylä" sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Dublinista etelään. Sinne pääsee näppärästi myös bussilla tai junalla.

Merkkitietoisten kannattaa jo etukäteen perehtyä "kylän" liikkeisiin, sillä niitä riittää. Jos Vercase ei oikein tunnut omalta, löytyy outletistä liikkeitä myös vaatimattomamalle budjetille. Niistä mainittakkoon nyt esim. Nike, SuperDry ja Clarksin kenkäkauppa. Kylässä on myös kahviloita ja lapsille leikkipuisto. 

Minä pidän outletin kylämäisestä milijööstä ja kauniista kasveista, joita oli jokapuolella. Meidän shoppailut oli jo shoppailtu Ikeassa, joten emme jaksaneet kauppoja kauaa kiertää. Täytyy joskus mennä sinne oikein ajan kanssa,ja miettiä etukäteen mitä haluaa ostaa.

Niin, että jos shoppailemaan tekee lomalla mieli, on Kildare silloin ehdoton MUST.

4 kommenttia:

 1. Tässä oiva vinkki matkustaville shoppailijoille, joita minunkin ystäväpiirissä on pari. Kerron heille Kildare Shopping Villagesta. Hyvää viikon jatkoa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä. Minusta on kyllä tullut aika huono shoppailija, mikä meidän rahatilanteessa on kyllä vain siunattu asia:D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen nykyisin aika huono shoppailija. Menen kaupungille jos on jotain ostettavaa, mutta huvikseni en kauppoja kiertele.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!