lauantai 30. syyskuuta 2017

Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan

Koko viikon flunssa teki tuloaan ja torstaina se sitten iski oikein kunnolla. Mieskin alkoi aamulla niiskuttamaan, joten täällä sitä nyt yhdessä sairastetaan.

Oli pitkä lista tekemättömiä töitä. Etu-ja takapiha pitäisi saada talvikuntoon, ja vaatekaapissa on edelleen kesävaatteita. Sitten piti vielä pitää oikein kunnon suursiivous ja pistää miehetkin hommiin.

No, eihän ne tekemättömät työt mihinkään häviä. Olen huono flunssapotilas ja suorastaan virun itsesäälissä. Jos taas kyseessä on vaikkapa leikkauksesta toipuminen, olen reipas ja helppo hoidettava.

Toivottavasti teillä on ollut mukavampi viikonloppu! Minä lähden tästä juomaan kuumaa teetä.8 kommenttia:

 1. Paranemisia! Univelkaa maksettu! Jos jo huomenna jotain muuta ohjelmaa! Yritän myös houkutella itseäni vaatekaapin siivoukseen! Inspiraatiota odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siinä on, että nuo vaatekaapit menevät aina sekaisin? Täällä eivät talvi ja kesävaatteet välttämättä kovasti eroa toisistaan, joten periaatteessa voisi pitää kaikki aina kaapissa. Silloin sieltä ei kyllä löytäisi mitään, joten ei auta...

   Poista
 2. Kaunis vanha kirjoituskone. Melkein voin kuulla korvissani äänen, jonka nopeasorminen konekirjoittaja saa siitä irti. Nyt on ilmeisesti levon aika. Pikaista paranemista teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota saisikin hakata oikein kunnolla. Oli se koneella kirjoittaminen aika rankaa aikoinaan. Ei ihme jos sihteerin niskat olivat kipeät.

   Poista
 3. Tsemppiä toipumiseen! Sairastaminen on kyllä erityisen tylsää, jos mielessä pyörii myös to do-lista. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niin on. Onneksi nyt olen jo kunnossa ja viikonloppuna sain monta työtä tehdyksi.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!