maanantai 14. elokuuta 2017

Sunnuntaina

Kesän alussa päätimme, että teemme ahkerasti viikonloppuisin retkiä lähiympäristöön. No, eipä olla pahemmin retkeilty... Sunnuntaina meillä oli tyhjä talo, ja minä toipumisessa siinä pisteessä, että seinät tuntuivat kaatuvan päälle.

Lähdimme käymään Clonakilty- nimisessä viehättävässä pikkukaupungissa. Se on sarjassamme näitä ihania irlantilaista väripilkkuja. Läheiselle rannalle emme menneet, sillä aurinkoinen aamupäivä valitettavasti vaihtui tihkusateeksi. Niinpä istuskelimme kahvilassa ja söimme ylihintaiset sämpylät. Onhan se vähän kurjaa, kun turisteilla- joita kaupungilla oli paljon - rahastetaan.

Hyvää teki sunnuntaiajelu ja tänään palasinkin jo takaisin töihin.4 kommenttia:

 1. Pienet reissut tekee hyvaa, huomasin saman viime viikonloppuna. Oli enemmin energiaa palata takaisin töihin ja arkisiin kuvioihin kun viikonloppuna oli heitetty kaksi retkea, kylla jaksaa taas, ainakin seuraavaan viikonloppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta. Tekee hyvää päästä pois kotiympyröistä, vaikka vain päiväksi.

   Poista
 2. Kiitos sunnuntain retken jakamisesta. Kuvat puhuvat puolestaan. Turistit ottavat tietoisen riskin, eli ovat kai valmiita maksamaan ylihintaakin. Minä olen Suomessa saituri, matkoilla tuhluri. Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se niinkin, että kesän tuloilla ravintolat selviävät hiljaisen talven läpi seuraavaan kesään.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!