torstai 17. elokuuta 2017

Purkkeja ja purnukoita

Minun on hirveän vaikeaa heittää roskiin purkkeja ja rasioita. Eihän sitä koskaan voi tietää, milloin niille tulee käyttöä. Meidän miesten mielestä olen varsinainen hamsteri, koska kerään kaikenlaista (heidän mielestä) turhaa tavaraa.

Väärässä olivat, taas kerran. Lidlin jogurttipurkeista tuli pienellä vaivalla säilytyspaikka kynsilakkapulloille ja meikkisiveltimille. Jäätelörasialle löytyi myös käyttöä.

Päälystin rasiat tarrapaperilla. Jogurttipurkit tarvitsivat kaksi kerrosta päälystyspaperia peittämään jogurtit ja kreikat. Ihan kivat näistä tuli ja pienellä vaivalla.


12 kommenttia:

 1. Minullakin on purkkiheikkous.Esim voidepurkit säästän ,ja käytän sitten kun teen omaa voidettani. Tuollaiset jugurttipurkit ovatkin kivoja,ihan sääli heittää niitä pois.Kivoja tuli noista koristelun jälkeen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan tämä purkkiheikkous meidän naisten ongelma. Ei niitä voi heittää pois, kun ei koskaan tiedä milloin tarvetta tulee.

   Poista
 2. Näkisit minun kokoelmani. Tungen kaikki keittiön kaappien alle. Niillä säilöisi kaikenlaista vaikka viiden jääkaapin ja pakkasen täyteen. Syy ei ole siinä, että kokisin tarvitsevani niitä, vaan siinä, että vaikka aika ajoin heittelen niitä menemään, kohta taas on kaapin aluset tupaten täynnä. Syömme vaan niin mahdottoman paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on niin suuri perhe, että kyllähän sitä pakostakin tulee paljon purkkeja ja purnukoita. Välillä aina heitän osan pois, vaikka kyllä se pahaa tekee.

   Poista
 3. Jes Saara! Kiitos tästä vinkistä! Meillä on tuollainen jugurttipurrki pysyvästi tiskipöydällä, mihin kerään biojätteet, kunnes tyhjennän ne tuonne ulkona seisovaan isompaan biojäteastiaan ja nuo purkit on kansineen (moimoi banaanikärpäset) loistavia, mutta ah niin rumia 😂

  VastaaPoista
 4. Samaa marmatusta olen minäkin kuullut "ylimääräisistä purkeista", mutta kylläpä niille on vain monesti löytynyt käyttöä.
  Noista päällystetyistä purkeistahan tuli oikein kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lidlin purkki ja päälystyspaperinkin löysin sieltä.

   Poista
 5. Hyvä vinkki, edullista ja kaunista säilytystilaa pikku-tilpehöörille. Hyvää viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi tehdä taas kaappien tyhjennys, sillä tätä pikku-krääsääkin tuppaa kertymään laatikon pohjille.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!