maanantai 28. elokuuta 2017

Mistä Irlanti puhuu?

No, Conor McGregorista tietysti. Kansa jakaantui tässä asiassa kahtia; toiset maksoivat SKY-tvlle ylimääräistä siitä ilosta, että saivat katsoa nyrkkeilyottelun livenä. Toiset taas eivät olisi katsoneet ottelua edes ilmaiseksi.
 
Taidatte arvata kumpaan ryhmään tämän blogin kirjoittaja kuuluu! Olisi nimittäin ollut tilaisuus, mutta tungin vain korvatulpat korviini ja käänsin kylkeäni. Alakerrassa kuulosti siltä, että kisakatsomo kokoontui paikalle hyvissä ajoin.

Pojille ja heidän ikäisilleen nämä nyrkkeilyottelut ovat sellaista sirkusviihdettä. Jos McGregor ei olisi irlantilainen, niin eivät varmasti keräisi kolehtia katsomisoikeuden maksuun.

Rahaa voi takoa monella tavalla, mutta sehän nyt tiedetään, että rikastuminen 9-17.00 työssä jää pelkäksi haaveeksi. McGregor muuten oli työtön putkimies, joka tappeli itsensä miljonääriksi.

Sunnuntainen ottelu Mayweathria vastaa rikastutti dublinilaista arvailujen mukaan 100 miljoonaa euroa, vaikka hän hävisi ottelun. Ehkä tuo summa vähentää kipuja, kun hän toipuu iskuista, parantelee mustelmiaan ja sylkee irronneita hampaita suustaan. Päähän osuneiden iskujen vaikutusta voi vain arvailla...

Jossain piireissä McGregor on ihailun kohde. Jos kysymys olisi omasta pojastani, niin mielummin haluaisin heidän tekevän töitä putkimiehenä, kuin hakkaavan toisia tai olemaan hakattavina. Vaikka siinä sivellä äitikin pääsisi varmasti miljoonien makuun! 
 
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Hienot kuvat! Olen samoilla linjoilla kanssasi kyseisen urheilulajin suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei se oikein urhelua ole, kun toista hakataan.

   Poista
 2. Nuo summat on ihan käsittämättättömiä mitä ottelusta saa ja vastustajallehan oli luvassa vielä tähtitieteellisempi summa. Kyse on kuitenkin vain yhdestä ottelusta. Ei pysty käsittämään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan hullua ja liputkin maksavat maltaita. Että joku maksaa tuhansia, että pääsee katsomaan tuota hakkaamista. En minäkään ymmärrä, en.

   Poista
 3. Nyrkkeilystä en mitään tiedä, mutta silti minusta on kummallista, että joku antaa moukaroida kalloansa. Edes tuollaisista rahasummista.
  Kuvasi sen sijaan ovat ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai niillä kaikilla on jonkun asteisia aivovammoja. Ei kenenkään pää jatkuvaa lyömistä kestä. Ihan hullua.

   Poista
 4. Heh, tuli mieleen vanha hollantilainen biisi Jimmy, jossa äiti miettii naperonsa tulevaisuutta. Siinä on lause: "Kunhan siitä ei tule jalkapalloilijaa, ne potkis sen varmaan puolikuoliaaks".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielummin jalkapalloilija kuin nyrkkeilijä. Vaikka kyllä jakapalloilijakin voi saada kunnon tällin. Ei ehkä kuitenkaan päähän!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!