tiistai 9. toukokuuta 2017

Sydämellinen suklaakakku

Meille oli kuin olikin ilmestynyt pääsiäisenä isoja suklaamunia, vaikka itse niitä emme ostaneetkaan.
Kaikkien suklaahimo on toistaiseksi tyydytetty, eli mitäs niille ylimääräisille munille tehdään?
Heitetään roskiin? Annetaan tuttujen lapsille? Kukaan ei täällä halua suklaamunia, joten ei auta kuin kääriä hihat ja alkaa leipomaan. Reseptin löysin täältä. Aivan huippuhyvää lämpimänä, vaniljajäätelön kera.
8 kommenttia:

 1. Nam nam:) Harvoin se suklaamunien suklaa on tosi hyvää,mutta tuollaiseen kakkuun se kyllä sopii hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin ajattelin aina lapsena, että se suklaa oli tosi pahaa. Tämä muna taisi olla aika kallis ja suklaa todella hyvää. Kakkuun tosiaan voi laitaa pahaakin suklaata ja ihan hyvältä se maistuu...

   Poista
 2. Kiitos reseptin jakamisesta. Taitaa olla meidän ensi pyhän äitienpäivä-kakku. Näyttää tosi herkulliselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää äitienpäivää! Toivottavasti kakku maistuu myös teille.

   Poista
 3. Meillekin kavi niin etta tyttö avasi kaikki suklaamunat mutta söi niista ehka yhdesta puolet, ei kovin valita niista. Leivoin sitten kuivakakun johon murensin suklaarouheeksi nuo jaaneet munat, hyvaa oli sekin tosi ei yhta herkullisen naköista kun sinun! Nyt olen kylla sellaisen pienen remontin kourissa kohonneiden kolestrolieni takia etta voin unohtaakin nuo leipomiset ainakin nain kuurin alussa, huoh ja kesa alkaa juuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin oli jossain välissä kohonnut kolesteroli, mutta hoitojen aikana se laski takaisin normaaliksi. Ei mitään järkeä, mutta niin siinä vain kävi. Minunkin pitäisi taas jäättää leipominen tähän, mutta eihän sitä voi munia roskiinkaan heittää!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!