sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Pulloja ja purkkeja

Ennen kuin vein korillisen lasipulloja ja  - purkkeja kierrätyskeskukseen, poimin joukosta muutaman talteen. Ajattelin koittaa onnistuisiko niiden maalaus. Sitten kun meillä on helle ja istutaan ulkona päivää paistattelemassa, niin purnukoille olisi käyttöä. Kuten huomaatte sitä ollaan tänään todella positiivisiä kesän suhteen! Ja illan tullen voi sitten laittaa vaikka kynttilän palamaan.

4 kommenttia:

 1. Ihailen ihmisiä, joilla on ideoita ja kärsivällisyyttä toteuttaa ne. Tämän ideasi aion varastaa sellaiseen tilanteeseen, kun lapsille "EI ole mitään tekemistä". Tyhjiä pulloja ja purkkeja aina löytyy ja uskon tämän idean innostavan luomaan. Hyvää ensi viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli tälläinen kokeiluprojekti ja tulos sen mukaista. Kyllä nuo purkit luonnossa näyttävät vähän paremmilta. Väreistä maksoin yht 5.00 ja purkkeja on vaikka muille jakaa, joten ei tule kalliiksi!

   Poista
 2. Hei Saara:) Kiitos kommentistasi ja tsemppauksesta! Joo, olen sen kyllä huomannut, että aina ei tosiaan mene niinkuin luvataan, eikä oikeastaan koskaan.. Olen pistänyt sen piikkiin, että vastassa on "tavalliset työntekijät", eikä omistajan kasvoja ole kenelläkään. Ja jos olet tavallinen työntekijä, ei sitoutuminen ole usein Suomessakaan kovin kummoista. Mutta tosiaan, se voi mennä tämän kulttuurieronkin piikkiin, en tullut edes ajatelleeksi! Mukavaa maanantaita sinne vehreämmille nummille - Täällä Helsingissä satoi tänään lunta ja eilen oli yli 10 astetta lämmintä.. Toivottavasti teillä siellä on vähän tasaisempaa, jos ei muuten, niin takuuvarman sateen muodossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! Tuo sitoutuminen tai paremminkin sen puute on kyllä niin totta. Mieheni on hakannut päätään milloin pankkien, sähkö, kaasu ja vesifirmojen kanssa vuosikausia. Samaan kysymykseen saa monta eri vastausta, eikä kukaan näytä tietävän missä mennään. Pankin kanssa asiointi on uskomattoman takkuista, vaikka on ihan oma Business bankerkin.
   Kulttuurieroja kyllä on, sillä se mitä sanotaan ja luvataan ei läheskään aina ole 100% totta. Ei suorastaan valehdella, mutta saadaan kuulostamaan, että homma on hoidossa, vaikka ei olekkaan. Senkin huomasin monta kertaa, että ei myönnetä, että ei tiedetä miten joku asia on. Luvataan ottaa selvää, mutta ei sitten otetakkaan.
   Aina pitäisi olla tarkastamassa ja puskemassa asioitaan eteenpäin. Ja se pitäisi kuitenkin tehdä ystävällisesti ja kohteliaasti, vaikka tekisi mieli huutaa raivosta!

   Meillä on todella keväistä ja viikonloppuna tein puutarhassa hommia.
   Tänään oli 16 astetta lämmintä, eikä ole satanut yli viikkoon. Parempi olla kehumatta, sillä sää voi muuttua hetkessä ja sitten saattaa taas sataa pari viikkoa putkeen!!!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!