lauantai 11. maaliskuuta 2017

Valinnan vaikeus

Iloiseksi yllätykseksi meitä on tänään hemmoteltu oikein kauniilla ja lämpimällä kevätpäivällä. Minua on ottanut loppuviikosta moni asia päähän, enkä ollut ollenkaan hyvällä tuulella tänä aamuna. Ja sitten yhtäkkiä aurinko alkoi paistamaan, ja eihän sitä silloin voi olla nokka nurtussa, kun Irlanti näyttää parhaat puolensa.

Koska kevätaurinko mukavasti lämmitti, piti tietysti lähteä ulkokukkaostoksille. Pyhää Patrickia juhlitaan perjantaina, ja yleensä silloin olen työntänyt sormeni ensimmäisen kerran multapussiin. Nyt otin varaslähdön ja lähdin katsastamaan minkälaisia kukkia oli tarjolla.  Ja olihan niitä!
Mukaan lähti orvokkeja ja kevätesikkoja. Minä muuten en osaa läheskään kaikkia kukkien nimiä englanniksi. Eivät vaan ole jääneet päähän. No, orvokki on pansy ja kevätesikko on primrose. Niillä korkkasin tänään kevään virallisesti alkaneeksi. Jos huomenna sää sallii, niin sitten on rikkaruohojen vuoro...2 kommenttia:

  1. Meillä kanssa istuteltiin jo perjantaina ja huomenna vielä pitää pari ruusupuskaa kupsutella paikoillensa. En osaa päättää, mitä laittaa ikkunalaatikoihin. Ehkä näin ens alkuun kanssa orvokkia ja sitten, kun valkoiset pelargoniat on myynnissä, niin niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on se valinnan vaikeus. B&Q oli täynä toinen toistaan ihanampia kukkia. Toivottavasti näillä päästään kesään asti.

      Poista

Jätä kommentti. Kiitos!