maanantai 20. maaliskuuta 2017

Ne ulkosuomalaisen pienet ilot

Käyn pari-kolme kertaa vuodessa suuressa tukkuliikkeessä lähinnä vessa ja talouspaperivajausta täydentämässä. Viime kerralla tajusin, että pakastemarjat ovat siellä edullisia. Kiersin suuria pakastealtaita ja mitä silmäni näkivätkään: 2.5 kgn pussin villejä mustikoita. Ei siis mitään mauttomia pensasmustikoita, joita ostan aitojen puutteessa. Enpä usko, että moni asiakas on yhtä onnellisena kaivanut pakastealtaasta marjapussia. Kylläpä minua nyt onni potkaisi!

Kotona piti heti koemaistaa löytöni, ja kyllä ne ihan oikeilta muistikoilta maistuivat. Piirakkaa en vielä ole ehtinyt niistä leipoa, mutta puuron kanssa olen niitä jo syönyt. Maitokin värjäytyy ihanan siniseksi. Huomenna voisi olla mustikkamuffinsien vuoro!
6 kommenttia:

 1. No nyt tekee mieli mustikkapiirakkaa :D
  Herkullinen löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein niitä muffinsseja ja paljon paremmilta maistuivat kuin tarhamustikoista tehty. Ei haitta vaikka mustikka sottaa.

   Poista
 2. OI ihanuutta:)täälläkin saa villejä mustikoita pakasteena,mutta vain 300 gr pakkauksessa,ja kalliilla (tällä hetkellä hieman yli 6 eur). Mustikkapiirakka on namia:) Eikö teillä siellä kasva mustikoita kesällä`?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täällä kasva mustikoita. Metsiä on vähän eikä niissä oikein voi liikkua. Kallitta on teidän mustikat, mutta jos niihin himo iskeen, niin sitten ei auta muutakuin ostaa.

   Poista
 3. Onni on pienet yllätykset. Minä tulen onnelliseksi, kun löydän metsästä uuden marjapiilon. Aurinkoa Irlantiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kun pääsisikin metsästä näitä keräämään. Nämä kyllä löytyivät pakasteesta, mutta olin niin onnellinen, että olisin voinut riemusta kiljua.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!