lauantai 18. maaliskuuta 2017

Nancy Mulligan

Ed Sheeran yllätti irlantilaisen isoäitinsä ja teki laulun isovanhempiensa rakkaustarinasta. Täältä lisää.

Mummu on antanut kuuluisalle lapsenlapselleen seuraavan ohjeen: kun etsit puolisoa, niin rakastu hänen silmiinsä, koska ne silmät ovat ainut osa, joka ei koskaan vanhene. Kun rakastut silmiin, niin olet rakastunut ikuisesti.

Granny Sheeran told me when I'm looking for a partner to fall in love with their eyes cause eyes are the only things that don't age, so if you fall in love with their eyes you'll be in love forever.


4 kommenttia:

  1. Söpöä. Irlantilaisia lauluja olisi joskus kiva päästä kuuntelemaan paikan päälle:). Katsoin jo Dublinin lentoja. Hinnat ei ollut ihan pahoja, mutta hotellien hinnat oli. Laitoinkin sinulle sähköpostia asiasta, mutta tulikohan koskaan perille? Yritän tässä löytää jotakin koloa maailmassa mihin tämänkokoinen perhe pääsisi noin 400€/hlö lennot +majoitus. Eli edullisia majoitusvinkkejä sielläpäin otetaan vastaan?! Entä onko auton vuokraaminen kallista??

    VastaaPoista
  2. Kiitos iloisen tunnelman välittämisestä. Meniköhän oma rakastuminen poskelleen, kun rakastuin aluksi mieheni isoihin käsiin? Avioliitossa olemme olleet vasta 43 vuotta, joten ei voi tietää. Hyvää sunnuntaita.

    VastaaPoista
  3. Voi mikä ohje ja niin tottu. Sitä myös sanotaan, että silmät ovat sielun peili :)

    VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!