sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Meri-ilmaa

Tänään vasta tajusin, että viime kuukausina ulkoilu on jäänyt minimiin. Ajelimme Kinsaleen ja kävimme myös pienellä rannalla. Uimaan ei kylläkään tehnyt mieli. Ai, että teki hyvä hengittää keuhkot täyteen rikasta meri-ilmaa. Tuntuu, että sen mukana tuli myös lisää energiaa.

Onneksi ensi viikosta on tulossa lyhyt, sillä perjantainahan täällä juhlitaan Pyhää Patrickia ja byroo pysyy silloin kiinni. Ylimääräinen vapaapäivä otetaan kiitollisena vastaan.
10 kommenttia:

 1. Kiitos Ihanista kuvista. Allekirjoitan tuon raikkaan ilman merkityksen. Ruisleipää ja raikasta ilmaa kaipasin eniten Australian matkallamme. Hyvää tätä viikkoa ja Pyhän Patrikin päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olo on ihan toinen, kun saa vähän raitista ilmaa. Täällä on parempi mennä heti ulos, kun ei sada. Seuraavaa kertaa saattaakin joutua odottamaan pitkään!

   Poista
 2. Kauniita kuvia, jotka vievät ajatukset väkisinkin muualle täältä talven keskeltä. Onneksi kevät tulee tännekin kovaa vauhtia. Mukavaa vapaapäivää tulevalle perjantaille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koeta kestää, kyllä se kevät ja narsissit tulevat sinnekkin pian. Ylimääräinen vapaapäivä tuli tarpeeseen.

   Poista
 3. Meri-ilma tekee kyllä NIIN hyvää. Ihastuttava tuo hiekkaranta-kuva! Tekisi mieli jo päästä rannalle rakentamaan hiekkalinnaa.
  Raikkaita päiviä sinne ja sitten rentouttavaa pitkää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina rannalla käydessäni sanon itselleni, että täällä pitäisi käydä useammin. Matkaan menee vähän yli puolituntia, eli ei mikään mahdoton matka.

   Poista
 4. Meri-ilma tekee aina niin hyvää. Täällä lämpenee,ja minun ulkoiluni vähenevät,sillä parhaiten se toimii kun on viileää,sen vuoksi kävelenkin todella paljon talvella,ja kesällä vähän. Mukavaa pitkän viikonlopun odottelua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei se kuumassa ja kosteassa kävely kyllä piristä. Päinvastoin. Näitä pitkiä viikonloppuja saisi olla useamminkin. Mukavaa viikonloppua sinulle.

   Poista
 5. Minunkin viime viikkojen ulkoilut on typistyneet kotoa bussipysäkille ja takaisin. huoh. Tähän on kyllä tultava muutos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Happihyppely tekee hyvää. Miksi vapaa-aika menee niin nopeasti? Ei ehdi tekemään puoliakaan niistä asioita joita haluaisi tehdä.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!