tiistai 7. maaliskuuta 2017

Ja masu tuli täyteen...

Kertaus on opintojen äiti. Tiedän, olen aiheesta aikaisemminkin kirjoittanut, mutta patistan vielä kerran kaikkia Irlannissa liikkuvia pubiin lounaalle. Kenenkään ei saisi käydä Vihreällä Saarella ilman, että ainakin kerran syö mahansa täyteen paikallisessa pubissa.

Sunnuntaina ei ruoanlaittaminen innostanut meistä kumpaakaan. Lounas pubissa sai veden kielelle, eli sinne mars. Olemme uskollisia ja käymme sunnuntai-lounaalla aina samassa pubissa. Ei kylläkään joka sunnuntai, eikä edes kerran kuussa. Miksi pubia vaihtamaan, kun tietää että ruoka on hyvää ja masu tulee varmasti täyteen? Ei mitään hienostelua tai ihme koukeroita, vaan konstailematonta ruokaa lautasen täydeltä.

Sen olemme huomanneet, että paikalla kannattaa olla yhteen mennessä. Silloin on vielä kaikkia vaihtoehtoja tarjolla ja pöytäkin löytyy helposti. 

Sunnuntainen ruokalista oli seuraavanlainen:


Hintaan sisältyy, lihan tai kalan lisäksi, vesi ja paljon vihanneksia. Lopuksi annoksen päälle lorautetaan reilusti kastiketta. 


Mies tilasi ison annoksen ja minä pienemmän. Jälkiruoalle ei jäänyt enää tilaa!Kokki leikkaa haluamasi lihan tai lihat. Niinkin voi tehdä, että pyytää vaikkapa puolet kalkkunaa ja puolet lampaan lihaa.
8 kommenttia:

 1. Ihana pubi ja maittavan näköiset ruuat!
  Pidän juuri tällaisista kotoisen oloisista paikoista, joissa ei tarvitse hienostella ollenkaan <3

  Hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se minuakin juuri pubeissa viehättää, että siellä ei kenenkään tarvitse hienostella. Jospas vielä joskus tulet tänne pubilounaalle!

   Poista
 2. Minulle tulisi hieman ongelma pubissa kun ruoka on niin lihavoittoista. Mutta kivan näköistä tuolla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet. Irlanti ei ole kasvissyöjän ihannemaa. Onneksi parannusta on tapahtunut ja vegevaihtoehtoja on nykyisin enemmän tarjolla. Esim Corkin keskustassa on kaksi vegeravintolaa.

   Poista
 3. Kiitos vinkistä. Haaveilen Irlantiin matkustamisesta ja jonakin päivänä ehkä voin haaveeni toteuttaa. Olen etsinyt etsimällä täältä Australiasta muita kuin aasialaisia ravintoloita. Turhaan. Kuviesi myötä kaipaan entistä enemmän eurooppalaista ruokaa. No muutama kreikkalainen ja italialainen ravintola täältä löytyy. Siellä teillä on maukkaan näköistä ruokaa viihtyisässä ympäristössä. Hyvää viikon jatkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pubiruoka on sellaista konstailemantonta kotiruokaa. Meidän kylällä muuten on thai, kiinalaisia, asian street food ja intialaisia ravintoloita. Onneksi pubeista saa ihan tavallista irlantilaista ruokaa.

   Poista
 4. Tuollainen kotoinen tunnelma on minusta ihan aliarvostettua ravintolakokemuksessa, ruuan lisaksi jos tunnelma ja palvelu on sellaista mukavan mutkatonta ja tuttavallista niin paikka saa minusta asiakkaan uudestaankin. Teidan kantapaikkaan varmasti ihastuisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan varma, että ihastuisit. Siellä tosiaan on välitön tunnelma. Viimeksi juttelimme pitkään naapuripöydässä istuneen perheen kanssa. Siellä muuten soitetaan su iltaisin irkkumusaa, mutta emme ole koskaan käyneet kuuntelemassa.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!