sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Olipa vihreää!

Viikonloppu on mennyt täällä miehen kanssa kaksistaan. Juniori lähti Dubliniin viikonlopuksi veljeä moikkaamaan ja samalla vähän shoppailemaan. Takataskussa poltti vielä pari joululahjakorttia käyttämättöminä.

Eilen istuimme iltaa ystäväpariskunnan kanssa tapas-baarissa. Lähden mielummin kaupungille  kuin tänne meidän kylälle. Tuntuu, että täällä näkee aina ne samat naamat. Kaupungilla on paljon värikkäämpää ja joukossa aina turistejakin.

Aamupäivällä lähdimme sitten tapaksensulatuskävelylle. Puistossa oli yllättävän kylmä viima, joten pipoja ja hanskoja tarvittiin. Kuten kuvista näette, täällä on näin helmikuussakin vihreää ja vehreää. Narsisseja pukkaa jo aurinkoisissa paikoissa ja krookuksiakin olen nähnyt. Kunhaan saadaan helmikuu päätökseen, niin sitten alkaa täällä kevät.8 kommenttia:

 1. Ihanan vihreää siellä, ja olet kuvassa oikein pirteän ja kauniin näköinen :) Mukavaa työviikkoa täältä hankien keskeltä Suomesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Piti pistää tänne kerrankin kuva, kun oli oikein punaiset postket ulkoilun ansioista. Edelliset viikot, kun olin kovin kalpea.

   Poista
 2. Meillä vasta muutama lumikello, narsisseja pitää vielä odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä narsissit ovat nyt oikein vauhdissa. Niitä nousee jokapuolelle ja minähän olen aivan haltoissani. Ovat niin piristäviä ja tuovat kevään tullessaan.

   Poista
 3. Pipon alta kurkistaa kaunis ja elinvoimaisen näköinen nuori nainen. Eikä maisemissakaan ole moittimista. Kun asut Irlannissa vakituiseen, haluat nähdä turisteja. Minä olen juuri käymässä Australiassa lapsuuteni maisemissa ja arvaa mitä? Haluan nähdä enimmäkseen ausseja. Hyvää alkanutta viikkoa sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti ulkoilma piristi ja posketkin saivan vähän väriä. Turisit tuovat mukavasti väriä kaupungille. Irlantilaisia täällä riittää!

   Poista
 4. Siellä on kevät edellä. Täälläkin linnut laulaa ja aurinko hellii. Näissä lämpötiloissa taitaa taas hanget hetkessä sulaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, noita teidän ihmetalvia. Ilmasto on kyllä ihan sekaisin.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!