lauantai 28. tammikuuta 2017

Pikapostaus olkkarin sohvalta

Voi, kun on kivaa olla taas ihan ikiomassa kodissa. Voittaa sairaalan kyllä mennen, tullen ja palatessa. Nyt vaan pitää muistaa napsia särkylääkkeitä ja passuuttaa meidän miehiä. Ai, että oliko tämä jo se vihoviimeinen leikkaus? No, ei ollut. Toivutaan tästä nyt ensin, ja sitten vasta mietitään tulevia...

Onneksi on NetFlixissä katsottavaa, Internetissä surffattavaa ja kirjoja lukematta kasakaupalla.
Suositelkaa hyviä sarjoja, joita voisin päivieni iloksi katsoa, please!!!  Ja blogisuosituksiakin otan mielelläni vastaan.

Minä otan tämän viikonlopun ihan iisisti ja vielä ensi viikonkin. Kissan kanšsa täällä lötköttelemme, tekemättä yhtään mitään.

Leppoista lauantaita teillekkin!14 kommenttia:

 1. Paranemisia Irlantiin! Oletko jasenena facebookin ulkosuomalaiset blogit -ryhmassa, sielta löytyy aina luettavaa. Nyt on lupa levata joten toivotan sulle levollista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Jos en ole vielä jäsen, niin liityn. Mies tuolla laittaa ruokaa ja naapuri juuri toi minulle upean kukka-astetelman, eli mikäs täällä on levätessä. Haava on kiepä, joten yritän olla paikoillani. Mukavaa viikonloppua sinne Turkkiin!

   Poista
 2. Kiva kuulla että olet jo kotona,ja toimumisiin,lepää kunnolla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin vain yhden yön ja nyt jo kotona. Olen oppinut, että lepo on parasta lääkettä eikä sitä pidä aliarvoida. Saavat miehet minua nyt passata!

   Poista
 3. Netflix suosituksina Downton Abbey, Suits, Good wife, Episodes, Orange is the new black, Crazy ex-girlfriend... Ja listaa voisi jatkaa loputtomiin! :) T: Netflix-addikti

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa kotiin. Onneksi sinulla on nuo miehet, jotka huolehtivat sinusta. Hyvä, että sait jo noita suosituksia muilta lukijoiltasi, sillä minä en juurikaan katsele telkkaa ja maksullisia juttuja vielä vähemmän. Toipilaana kyllä kirjankin pitely voi olla aluksi hankalaa. Pikaista toipumista.

  VastaaPoista
 5. Välillä on hyvä osata passuuttaa:). MInä vietin myös eilisen sängyn pohjalla. Joku merkillinen vatsapöpö kaatoi sänkyyn. Oli tosin niin huono olo, että ei pystynyt edes nettiä avata tai ohjelmia katsoa. Nyt on sitten koko kropan kankelo, kun on maannut jatkuvalla syötöllä. Paranemisia sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä passuuttaminen minulta sujuu! Paraneminen on ollut tällä kerralla uskomattoman hidasta. Valitettavasti.

   Poista
 6. Hienoa kuulla että se operaatio tällä kertaa ohi!
  Minä kun olen sellainen lapsi varmaan hamaan hautaan asti, niin olen katsomassa tällä hetkellä Netflixissä sarjaa: Surkeiden sattumusten sarja. Siinä sattuu ja tapahtuu :)
  Paranemista sinulle toivottaa Marketta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohi on, mutta toipuminen valitettavasti vielä pahasti kesken. On niin voimaton olo. Sain The Crownin katsottua, joten nyt pitää alkaa etsiä seuraavaa sarjaa.

   Poista
 7. Voi kuinka hyvä, että olet jo kotona!! Operaatioiden odottelu taitaa olla kurjinta. Se, kun kaikki on vielä edessä.
  Nyt homma on kuitenkin taas tällä erää tehty ja kaiken energian voit typerän odottelun sijaan suunnata vain toipumiseen.
  Täältä sylikaupalla voima-ajatuksia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Leena. Kyllä se odottelu on tosiaan ärsyttävää. Ei voi suunnitella mitään, kun koskaan ei teidä milloin kutsu käy. Nyt tiedän sen verran, että kuukauden päästä käyn taas näytillä ja sitten toivottavasti selviää mitä jatkossa seuraa. Tai, niin no. Kirurgi sanoo luultavasti, että kolmen kuukauden kuluttua leikataan. Siihen sitten pistetään sellaiset toiset kolme kuukautta Irlantilisää. Eli ikään ei ole mennyt siinä aikatalussa, mitä minulle on luvattu!

   Poista
 8. Hyvällä omallatunnolla nyt lekottelet ja toivut. Koti hoituu muiltakin. Paranemisia! Katsoitko muuten nyt maanantaina Dr Evan ohjelman irlantilaisten lääkeriippuvuudesta? Asiaa! Minullekin, särkylääkkeitteni kanssa. Yes, Dr Eva ; ) Nauratti, kun Evan koiran nimi on SISU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin minäkin Dr. Evaa. Hyvä, että joku täällä tohtii sanoa asioiden todellisen laidan. Täällä on apteekkeja ihan joka kulmassa. Tuo lääkeriippuvuus on kyllä kamala asia. Miten sen yhden miehen vatsa kestää sen kamalan lääkevuoren joka päivä? Kieltämättä hymyilytti, kun Eva kutsui Sisua. Luulen muuten, että tästä aiheesta on tulossa toinenkin Evan tekemä dokumentti.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!