sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Kun joulupukki silmät sai!

Joulupukki ja muori ovat vihdoinkin valmiit. Raukat tuolla ikkunalaudalla odottivat silmiään viikosta toiseen.


Meillä kaikki miehet vielä nukkuvat. Pojista vanhempikin tuli käväisemään kotona. Minä nautin näistä hiljaisista ja kiireettömistä aamuista. Tai nauttisin vieläkin enemmän, ellei nokka olisi tukossa. Jonkun pöpön onnistuin viikolla saamaan. Tuntuu muuten, että jokapuolella vain yskitään ja niistetään.

Työpaikan pikkujoulu oli sitten eilen. Tyypilliseen irlantilaiseen tapaan, pubi oli tupaten täynä ja varauksia oli taas totettu vastaan reilulla kädellä, more the merrier- tyyliin. Musiikki soi täysillä, eikä juttelu onnistunut kuin huutamalla. Kaksi peräkkäistä lauantaita, ja vielä samassa pubissa...taidan tosiaan olla jo ikäloppu, kun haaveilin vain olohuoneen sohvasta ja takkatulesta. Eilen teki mieli käydä huutamassa DJn korvaan, että käännä siitä volume-nappulasta vasemmalle... Eihän se tietysti olisi kuullut, mitä sanoin!  

Nyt saavat korvat onneksi levätä. Pari lahjaa odottaa vielä paperointia, mutta muuten aletaan olla jo voiton puolella.

Rauhallista sunnuntaita teillekkin! Otetaan iisisti.

6 kommenttia:

 1. Oma koti on maailman paras paikka. Sieltä on vaan on välillä lähdettävä, jotta voi palata. Miksiköhän sitä musiikkia on soitettava niin kovalla? Kun olin nuori oli iltariennoissa vielä tupakansavua sali sinisenään. Sitä ei onneksi enää ole. Vaikken enää pitkään jaksa olla "bileissä" muutenkaan. Ikä tekee tehtävänsä. Otetaan iisisti. Hyvää sunnuntain jatkoa. Koeta parantua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se oma koti tosiaan on se maailman paras paikka. Toisaalta jos vain nököttää kotona, niin tulee mökkihöperöksi. Tuo musiikin lujaa soittaminen on kyllä ärsyttävää. Juttelusta ei tule mitään, kun pitää huutaa, eikä toinen sittenkään kuule. Minä otan nytkyisin iltapäiväunet, jos iltamenoa tiedossa. Muuen en enää jaksa!

   Poista
 2. KIva tonttupariskunta:) Kävin tänään katsomassa Jaffan joulukuusta,eli hieman joulua täälläkin näkee.Mukavaa alkavaa viikkoa ja joulun odotusta sinulle. P.S. toivottavasti ei sada;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea kuusi teillä olikin. Olen täällä ihan masentunut, koska juuri juttelin äidin kanssa ja mittari on plussan puolella. Lumi kuulemaa häviää silmissä. Eli ei taida tulla valkoista joulua meille.

   Poista
 3. Onpas ihastuttava joulupukki ja muori :) Lämminhenkistä joulun odotusta teidän perheelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä eivät meinanneet valmistua ollenkaan.Annoin ne meidän naapurille joululahjaksi. Vielä kaksi pitkää päivää töitä ja sitten...

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!