keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Osui naulan kantaan

Meiltä löytyy kaikki muut, mutta ei astiakaappia! Entäs teiltä, jotka asutte ulkomailla?

18 kommenttia:

 1. Joo ei ole astiakaappia vaikka isanta(!) sen halusi. Suomalainen vaimo ei niinkaan.
  Muumimukeja ei ole kun ne on ihan liian pienia.
  Muovipusseja kylla!!!
  Kahvia ei liikaa. Vaan turkkilaista ja Tasters Choice isannalle.
  Fiskarsin vasenkatisen sakset on.
  Kardemummaa tietysti. Onneksi sita Israelista loytyy.
  Marjoja ei pakkasessa. Mansikkahilloa teen kevaalla.
  Ikean huonekaluja on paljon. Kirjahylly ja ruokapoyta ainakin.
  Marimekkoa ei. Yksi feikkilaukku paikalliselta torilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tiskikone sanoin sopimuksensa irti, eli nyt olisi kuivauskaapillekkin tilausta. Meillä kahvia tuo Suomesta pojista vanhempi. itse en sitä juo.

   Poista
 2. Ei löydy Ikeaa, ei, eikä astiakaappia. Eikä pakastemarjoja, nyyh...tuoreita kyllä. Kaikki muut on ollu jo vuosikausia. Punaiset Unikko-suihkuverhot on mun lemppari ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä huijaan ja ostan pakastemarjoja kaupasta. Sitten niitä on aina tarjolla.

   Poista
 3. Astiakaappi oli silloin, kun oltiin vielä niin köyhiä, ettei ollut varaa tiskikoneeseen. Marjoja ei pakasteta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ostan pakastemarjat kaupasta. Sulattelen niitä sitten jugurtin tai puuron sekaan.

   Poista
 4. Meillä on astiakaappi, tiskikone ei mahdu. Ikeaa ei ole. Eikä pakastettuja marjoja, kahvikin on paikallista. Kaikkea muuta löytyy. Marimekolta tosin vain pieni pussukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän jokaisen suomalaisen kotoa löydy jotain, josta huomaa, että Suomesta ollaan. Me tänne odotamme Ikeaa. Nyt pitää mennä Dubliniin asti, jos sinne mielii ostoksille.

   Poista
 5. Vuosien ulkomailla asumisen jälkeen meidän astiakaappi saa toimia romuvarastona. Mielestäni sen merkitys on kadonnut tiskikoneen myötä???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, tiskikone on vienyt kuivauskaapilta viran!

   Poista
 6. Astiakaappi oli edellisessä asunnossa,joka oli vuokra-asunto. Nyt ei ole vaikka haluaisin eikä tiskikonettakaan.
  Fiskarsin sakset löytyy,ja liikaa muovipusseja.Kahvi on joko instantkahvia tai sitten French Press-vekotinta varten.Marjoja ei tällä hetkellä .pakastimessa,keväällä sitten kun mansikat ovat jo edullisia.Ikeasta on paljon pientä ja vähän suurtakin;D

  VastaaPoista
 7. Ei ole astiakaappia eikä marjoja pakkasessa. Jälkimmäisiä olisi kyllä jos pakastin olisi isompi! Meillä on vaan pakastinlokero.
  JuhlaMokkaa ei myöskään ole, mutta suodatinkahvia muuten. Ehkä olen maanpetturi näin sanoessani, mutta mun mielestä standardi medium-roast Juhlis ei ole erityisen hyvää. Tykkään enemmän tummemmista kahvista.

  Kardemumma tuntuu olevan aika yleinen täälläkin - joka kaupasta sitä löytyy.

  Nauratti muovipussikokoelma - mulla on sielä muutamia suomalaisiakin pusseja! :D Ja Marimekon patalaput - meillä on 3 paria: mustat, pinkit ja raidalliset! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko muuten huomannut, että ne suomalaiset ruokakauppojen muovipussit ovat niit parhaimpia? Kestävät ja kestävät, eikä koskaan käy niin, että rivat antaisivat periksi ja ostokset päätyisivät vesilätätkköön.
   En juo kahvia ollenkaan, joten minä se vasta maanpetturi olen!

   Poista
 8. Tämä oli hauska! Very Finnish problems indeed... Mulla on noista vain ja ainoastaan gardemumma. Sitä äiti lähettää Suomesta kun täällä Edinburghisssa koostumus on vaan väärä ;)

  VastaaPoista
 9. Vasta nyt ehdin mukaan, mutta... Astiakaappia ei täälläkään ole, marjoja syömme yleensä tuoreina, muutama Muumi-muki nostalgian vuoksi löytyy ja Marimekkoakin jokunen esiliina ja patalappu. Kahvi on vähän nolosti Nespressoa, mutta kardemummaa on ehdottomasti. Ikean kaappeja jouduimme hankkimaan useamman heti tänne muutettuamme, koska säilytyskalusteet puuttuivat asunnosta kokonaan. Ja ne muovipussit! Juu niitä löytyy kokoelma, vaikka kauppaan yritämme aina ottaa mukaan varsinaisen kauppakassin. En ymmärrä mistä niitä oikein tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle käy niin, että vaikka kaikenlaisia muovipusseja ja kauppakasseja on kaappi täynä, unohdan ottaa niitä mukaan. Sitten päädyn taas kerran ostamaan uuden muovikassin. Välillä vien kymmenen kassia auton tavaratilaan, mutta ennen pitkää nekin aina loppuvat. Pitää suunnitella kauppareissut paremmin.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!