torstai 13. lokakuuta 2016

Kerrankin näin

Saapuessani takaisin Irlantiin  huomasin onnekseni, että pipolle eikä sormikkaille ole täällä vielä käyttöä. Suomen viileisiin aamuihin ja iltoihin verrattuna, ilma tuntui suorastaan lämpimältä. Helsingissä unohdan aina kuinka lähellä meri on ja kuinka sieltä tulee kylmästi, kun meri niin päättää.  Perjantai-iltana värjöttelin Runebergin kanssa Espalla. Pipo ja käsineet puolestaan lämmittivät matkalaukussa!

Ruskasta pääsin nauttimaan pitkällä bussimatkalla. Alkuviikosta Pohjanmaallakin oli vielä värikästä. Kyllä neljä erillaista vuodenaikaa on vain suuri rikkaus. Four seasons, four reasons, sanoi aikoinaan matkailumainoskin. Onneksi viime vuosina olen saanut nähdä ne kaikki. 

Viikko meni nopeasti ja jätin kaikki vierailut minimiin, halusin nimittäin viettää mahdollisimman paljon aikaa ihan vain kotona. Matkoihin menee järkyttävän paljon aikaa, joten viikko vilahtaa ohi ihan huomaamatta. Tällä samalla istumisella olisi hyvinkin matkustanut vaikka kaukoitään! Toisaalta matkat menevät kirjoja ja lehtiä lukiessa, joten aika ei käy pitkäksi.

Nyt ollaan sitten taas kotona. Ruisleipää on pakastimessa ja uusi Muumi-muki astiakaapissa. Ja pyykättävää riittää. Kävi nimittäin niin, että  Juniori oli samaan aikaan leirikoulussa ja palasi mukanaan iso matkalaukullinen likaisia vaatteita.

Onneksi nyt ollaan jo viikon paremmalla puolella ja viikonloppu häämöttää!

Ps. Olen täällä tapellut Windows 10 kanssa ja repinyt samalla hiuksiani. Suomen kuvatkit hävisivät johonkin mustaan aukkoon ja sitten salaperäisesti ilmestyivätkin Picasan albumiin. En enää tiedä mitä tein... 

6 kommenttia:

 1. Kiva nähdä omia nurkkia "vieraan" silmin. Kun elää keskellä kauneutta, sitä ei aina huomaa. Minulle käy tietokoneiden kanssa tosi usein kaikenlaisia mystisiä juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, että sitä kauneutta oppii arvostamaan vasta sitten, kun sitä ei näe ihan joka päivä.
   Meinasi ihan hermot mennä tuon Windows 10 kanssa. En oikein työpäivään jälkeen jaksisi tapella tunteja kotikoneen kanssa. Silloin haluan vain surffata vähän ja tehdä postauksen. Ei aina onnistu.

   Poista
 2. Olin monena vuotena aina syksyn Suomessa aikoinaan ja jain paitsi kesasta ja joulusta mutta ei se kylla haitannut! Syksy on ihana Suomessakin, niin se on taallakin, vuoden ihanimpia aikoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä saat siellä niin pikän kesän, että Suomen syksy on vasrmasti kivaa vaihtelua. Meillä on täällä juuri nyt syksy parhaimmillaan. Mukavaa viikonloppua sinne Turkkiin!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!