lauantai 10. syyskuuta 2016

Viikon varrelta

Onpas taas ollut värikäs viikko! Käväisin vielä päiväseltään Dublinissakin, joten perjantai ei tullut yhtään liian aikaisin. Tai no, ainahan sitä on yhtä hyvä fiilis, kun painaa toimiston oven perjantaina kiinni.

Dublinissa oli kuuma ja ilmankosteusprosentit taivaissa. Minulla oli farkut jalassa ja meinasin sulaa sinne. Koko keskusta on yhtä tietyömaata ja bussipysäkkejä siirrellään paikasta toiseen. Ei löytynyt pysäkkiä, ei ja hiki virtasi, kun yritin sitä metsästää. Välillä mietin ihan vakavissani shortsien tai saksien ostamista. Olisi tehnyt mieli leikata farkuista lahkeet pois...mutta kun ei ollut aikaa.

Tällä viikolla olisi ollut hyvä, jos minulla olisi poliisin, lääkärin,telecom insinöörin ja ravintoterapeutin koulutus. Arabiaakin olisi ollut hyvä osata, ja ehkä psygologiaakin olisi kannattanut opiskella vielä lukion jälkeen. Hyötyä olisi ollut siitäkin, jos joskus olisin tehnyt uraa varkaana. Ei auta, tällä päällä on pärjättävä, vaikka ei se aina helppoa ole. 

Tässä teillekkin lausahduksia ja mietteitä viikon varrelta. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.

Lääkäri minulle: "Onko sinulla omat vai tekohampaat?" Ei tarvinnut vastata, sillä ilmeeni kertoi kaiken.

Samainen lääkäri: "Pitäisi saada painoa putoamaan n. 10 kg!" Teki mieli vastata nenäkkäästi, että kerro minulle jotain, mitä en ennestään tiedä. Sain kuitenkin pidettyä suuni supussa.

Sitten kyllä sanoin, että kotona puntari näyttää vähemmän, ja että sairaanhoitjan puntari oli väärässä. Punnitsi minut uudestaan...arvatkaa nolottiko!

Dublinissa ongelmana ovat vähän liian näppärät varkaat. Haluasin tietää mitä heidän päässään liikkuu? Nämä Dublinin pikkuvarkaat tarvitsevat rahaa kipeästi seuraavaan heroiiniannokseensa ja ovat uskomattoman kekseliäitä. Saattaisi luulla, että juuri ja juuri pysyvät pystyssä mutta, kun rahantarve tulee, jalat kantavat kummasti. 

Sitten keskustelin saudiarabialaisen naisen kanssa siitä, kuinka hänen elämänsä on hankalaa, koska ei saa ajaa autolla. Eikä vaan hänen, vaan koko perheen ja samalla kaikkien maassa asuvien naisten. Siinä kyllä on yksi maapallon typerimmistä säännöistä. Onni on oma auto, jolla saa ajaa!

Joogassa puolestaan energiavirrat lähtivät suorastaan juoksemaan, sillä heräsin tänään lauantaina todella aikaisin, ja olen saanut aikaan jo vaikka mitä. Pitää niitä virtoja vähän hillitä, sillä en pysy kohta itseni perässä!

Nyt lenkille ja sitten lihapataa uuniin ja siivoamaan. Illalla ystäväpariskunnan kanssa treffit pubissa. Kuten huomaatte, täällä on energiaa vaikka teille jakaa.  
Dublinissa oli pakko sanoa EI näille:Eikä Hard Rock cafeeseenkaan ollut mitään asiaa...
.

8 kommenttia:

 1. Taisi olla koko Suomessa eilen hellekelit, jotain +22 C. Aiheutti pukeutumisongelmaa. Maa on jo viilentynyt ja hohkaa kylmää, mutta ilma lämmin. Jaa, vai ettäkö aidot vai tekohampaat?! Ikinä ei oo multa tuollaista kysytty, mitä sillä on mihinkään paljon väliä? Molemmilla kun puree yleensä vallan hyvin. Taskuvarkaat ovat kyllä ärsyttäviä! En ole joutunut ikinä kohteeksi, varmaan niin köyhän näköinen, mutta ajatuksena jo pelkästään varsin kuohuttava, että tuolla baanalla lähtis toisen mukaan mun lompakko, korut ja kännykkä! Mrr...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan leuto syyskuu on ollut täälläkin, mitä nyt parina viime päivänä on taas tullut kiitettävästi vettä. Kaikki saavit täyttyivät hetkessä.
   Taskuvarkaat ovat kyllä ovelia. Dublinissa hermostun aina pankkiautomaattien vieressä isutuviin heppuihin. Pelkään aina, että tarraavat lahkeesta kiinni ja ottavat lompsan. Yritänkin vältellä siellä pankkiautomaatilla käyntiä viimeiseen asti.

   Poista
 2. Uskallankohan sitä joogaa kokeillakaan, jos noin virtaa? Liika energia on hankalaa, varsinkin kun minulla se ajoittuu usein yökukuntaan. Kerran söin jonkin aikaa jotain beroccaa ja valvoin sitten päivät ja yöt. Sillä tavalla käy helposti ainakin ympäristön hermoille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kuule en energiat katosivat heti seuraavana päivänä nuhan ja kurkkukivun muodossa pois. Käyn lauantaina uudella joogasalilla ihan tässä meidän lähellä ja siellä on ilmainen näytöstunti. Jospas tulisin takaisin "ladattuna".

   Poista
 3. Blogissani on Sinulle haaste! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos. Käyn katsomaassa ja vastaan siihen.

   Poista
 4. No jo oli lääkärillä kysymykset. Jos minulta kyseltäisiin tekohampaista, niin taitaisin pudota tuolilta.

  Varkailta olen ulkomailla onnistunut välttymään, mutta kovin ovat näppäriä käsistään. Inhottavia kokemuksia joka tapauksessa.

  Mukavaa syyskuista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkäri-raukka näytti nololta kysymysen kysyttyään. Se vaan taisi olla hänen "listallaan" kysyttävistä asioista. Oma on purukalustoni ja ihan hyvin toimii.

   Varkaat ovat kyllä näppäriä ja niitä on Dublinissa liikaa!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!