lauantai 3. syyskuuta 2016

S niin kuin...

Syyskuu

on Irlannissa oikeastaan vielä KESÄkuu. Mittari on näyttänyt +17-19 c koko viikon ja illalla on ollut kiva käydä kävelemässä, kun ei ole ollut kylmä. Pimeä tietysti tulee aikaisemmin, mutta se ei minua haittaa, sillä oikeastaan pidän pimeistä illoista. Niissä on tunnelmaa, vaikka sitten vain istuisin sohvalla neulomassa ja telkkaria katsomassa. Kuppiin teetä, kynttilät palamaan, takkaan tuli ja kissa kehräämään jalkopäähän. Paitsi, että vorot vievät ne kynttilät ja takka odottaa puhdistamista, eli ei täällä nyt ihan noin tunnelmallisesti iltoja vietetä. Kirjoitettuna kylläkin "kuulostaa" ihanan rauhalliselta ja seesteiseltä. 


Juniorikin palasi kouluun maanantaina ja heti tuli viikkoon ryhtiä ja rytmiä. Potkaisin itseni pilates-tunnille. Toinen pilates-tunti vaihtui joogaan.  Kerron siitä vielä lisää. Olihan se erillaista, mutta täytyy sanoa, että tunnin jälkeen olo oli uskomattoman rentoutunut ja energinen samalla kertaa. Espanjan tunnit (vain kaksi tuntia viikossa) aloitan vasta kuun lopulla, eli tässä pitäisi alkaa kertailemaan niitä ihania verbejä. Tänä syksynä tämä äiti harrastaa!
Saara ja Simon

Tehdään tähän alkuun heti selväksi, että minulla ei ole salasuhdetta kenekään Simonin kanssa. Kaimani Saara Aaltohan se esiintyi naapurisaaren X-Factorissa, hurmasi Simon Cowellin ja pääsi hienosti jatkoon. En ollut tästä kaimasta koskaan kuullutkaan, mutta tietysti pitää nyt alkaa seuraamaan X-Factoria, pitkän tauon jälkeen. Me nimittäin Juniorin kanssa katsoimme sitä aina yhdessä sohvalla lötkötellen. Siinä oli ahdasta, mutta kyllä me mahduttiin. Enää ei mahduta, sillä kumpikin on kasvanut leveyssuuntaan! Niin ja koska Simon on takaisin X-factorissa, niin pitäähän sitä tietysti katsoa. VAIKKA hän onkin niin omahyväinen ja ärsyttävä. Se on niin, että X-factor ilman Simonia on kuin karjalanpiirakka ilman munavoita.


Saturday ja Sunday

ovat ehdottomasti ne viikon parhaa päivät. Olisihan se kyllä hienoa, jos tämä toiveeni toteutuisi. Eikä teilläkään varmasti olisi mitää asiaa vastaan. Vai mitä?

Kuva meidän kylppäristä.

S niinkuin...


2 kommenttia:

 1. Ehdottoman hyvä toive!!
  Kiitos muuten tuosta X-Factor videosta. Kaimasi vaikuttaa todella lahjakkaalta laulajalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on taas lauantai ja niin mielelläni olisin viikonloppuvapailla kolme päivää! Vaan, ei auta, kahdella pitää tulla toimeen.
   Kaima-Saara on todella lahjakas ja ilmeisesti hänellä on myös erittäin hyvä kielipää, sillä on levyttänyt mm. kiinaksi. Englantiakin puhui todella sujuvasti.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!