maanantai 5. syyskuuta 2016

Dublinin kaunein ostoskeskus

Dublinista ja sen ympäristöstä löytyy ostoskeskuksia joka makuun. Meidän suosikkimme sijaitsee ihan keskustassa, St Stephen’s Greenin lähellä ja on nimeltään yllätys, yllätys St Stephen’s Green ostoskeskus. Ei ulkoakaan pahemman näköinen, mutta mennäänpäs sisälle. Tämä on taas näitä paikkoja, jossa kannattaa katsoa ylöspäin tai mennä ihan sinne ylimpään kerrokseen ja katsoa sieltä alas. 
Ja jos jotain puoltia pitäisi täältä suositella niin se on ehdottomasti TK Maxx, josta löytää, kunhan vaan jaksaa penkoa edelliskauden merkkituotteita edullisesti. Käsilaukut, aurinkolasit ja urheiluvaatteet kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa. TK Maxxin liikkeitä löytyy myös naapurisaarella, joten käykää ihmessä, jos siellä tai täällä liikutte.
Mainitaan nyt vielä Dunnes Storekin, joka on irlantilainen ruokakauppa sekä tavaratalo. Sieltä löytyy vaatteita edullisesti ja ihan kivoja sisustusjuttujakin. Dunnes on sarjassamme näitä tyypillisiä irlantilaisia "ilmiöitä" kuin hurley-maila tai tinapilli! 
Tämä ostoskeskus avattiin vuonna 1988, mutta ei vaikuta ollenkaan "vanhalta ja nuhjuiselta". Pistäytykääpäs siellä kun olette Dublinissa.

14 kommenttia:

 1. On kivan näköinen! Meidän kaksi vuotta vanha ostoskeskus näyttää yllättävän nuhjuiselta. Rikottu jo paikkoja. Ei kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen huomannut täällä, että nopeasti nämä ostarit vanhenevat. Laman aikana meni paljon liikketä konkurssiin ja tilalle tuli sitten sellaisia kahden euron kauppoja, jotka eivät aikakaan imagoa nosta.

   Poista
 2. Mä aina myös ihastelen tuota kauppakeskusta ja nyt taas liikkeiden tarjontakin oli hiukan parempi, kuin joitakin vuosia sitten. Hienosti olivat uudistaneet Dunnes storesin, kävittekö sielä ruokapuolella laisinkaan? Me ostettiin sieltä salaattibuffasta lounas edullisesti ja syötiin hienoilla Eamesin tuoleilla. Ainut ongelma on ne vessat, mitkä löytyvät vain sieltä ylimmästä kerroksesta eilä mistään muualta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lama näkyi silloin tässäkin ostoskeskuksessa ja nyt näkyy olevan parempia kauppoja. Dunnesissa en ole siellä käynyt aikoihin. Meillä on täällä lähellä iso Dunnes, joten sillä tulee käytyä. Ei huvita sitten Dublinissa enää Dunnes. Käväisin viikolla Dublinissa taas ja käytiin poitsun kanssa lounaalla siellä yläkerrassa. Minä söin burriton ja hyvää oli. Sieltä tosiaan saa edullisesti ruokaa. Ja ne vessat tosiaan on ärsyttävässä paikassa. Mikähän neronleimaus se on ollut arkkitehdiltä? Muuten rakennus on kyllä kaunis.

   Poista
 3. Vau mikä rakennus. Varmaan kivoja kauppoja, mutta mulle riittäisi noi seinät ja katto. Jos olisi asiaa Dubliniin, poikkeaisin varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle käy myös niin, että en juuri koskaan sieltä mitään osta, mutta käyn vain kävelemässä. Oltiin siellä kerran poikien viiden pienen serkun kanssa ja kyllä oli vahtimista, kun pikkuiset halusivat välttämättä liukuportaisiin....

   Poista
 4. Onpa upea rakennus täynnä ihania yksityiskohtia ja vanhanajan henkeä!
  Vielä minä sinne Dubliniin tulen käymään ja shoppailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla tosiaa kulkee aina pää ylöspäin. Pitää olla varovainen, että ei törmää muihin asiakkaisiin. Tottakai tulet Irlantiin ja Corkkiin myös!

   Poista
 5. Kaunis tosiaankin,etenkin ulkokuori kaunis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin. Kaupat nyt ovat niitä samoja, mutta tuolla on kiva vain kierrellä ja katsoa ylöspäin.

   Poista
 6. Kauniilta näyttää. Niin sisältä kuin ulkoa. Jospa joskus pääsisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Finskillä pääsee ja norjalaisilla, eli tervetuloa vaan.

   Poista
 7. Onpa kerrassaan upea ostoskeskus. Nähtävyys jo itsessään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä muuten on vielä just sopivasti keskustassa eli ei tarvitse turistienkaan lähteä sen kauemmaksi. Eli jos joskus Dublinissa lomailet, niin tuonne kiertelemään ja vaikkapa kahvilaan!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!