torstai 25. elokuuta 2016

Dublinin upeita ovia

Dublinilaiset rakennukset ovat varustettu kerrassaan upeilla ovilla. Helpommalla olisi tietysti päässyt, jos olisi ostanut turistimyymälästä ovipostikortin. Haluan kuitenkin aina ottaa kuvat blogiin itse, vaikka se postikortin kuvaaja onkin varmasti paljon taitavampi näissä kuvausasioissa kuin minä.
Tässäpä näitä. Mitäs tykkäätte? 


12 kommenttia:

 1. Ovia olen minäkin Dublinissa kuvannut. Siitä on jo melkein 10 vuotta aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika siis tulla tarkastamaan ovatko ovet edelleen paikallaan!!!

   Poista
 2. Minäkin olen ovifriikki!
  Tosi kauniita ovia. Sininen paksu ja kiiltävä maali näyttää erityisen hyvältä. Täytyypä laittaa joskus omakin postaus näistä Amsterdamin ovista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kotona on ihan vain tylsä valkoinen ovi. Minäkin pidän kovasti noista sinisistä ovista. Olisi kiva nähdä Amsterdamin ovia.

   Poista
 3. Ihania ovat! Itsekin kuvailin hirmuisen määrän Dublinin ovia parin vuoden takaisella Irlannin reissulla. Oli siinä kavereilla ihmettelemistä kun eivät oikein ovikuvien hienoutta hoksanneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikille eivät nämä ovikuvaukset aukea! Ovat kyllä ihania ja olisin voinut jatkaa kuvaamista vaikka kuinka kauan, mutta kun mies ei enää jaksanut odottaa. Bloggaajan mehellä pitää olla pitkä pinna.

   Poista
 4. Täällähän voidaan jo kohta perustaa ovifriikkien ryhmä. Tulen mukaan ilman muuta. Ovet ovat ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea. Miten olisi ovifriikkien kiertokävely Dublinissa?

   Poista
 5. Ihan mielettömän upeita ovia ja kuvia niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jani. Ja näitähän Dublinissa riittää! Seuraavalla kerralla jätän miehen kämpille ja lähden yksin kiertelmään. Kamera on kiva kaveri, eikä koskaan marise, että mennään jo.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!