maanantai 15. elokuuta 2016

Ai, ettäkö mitä kuuluu?

No, siitähän se hiljaisuus täällä blogissa johtuu, kun ei kuulu mitään ihmeellistä. Ihan vaan sitä tavallista. Aamulla ylös. Töihin, kaupan kautta kotiin ja sitten illalla puuhastelua täällä kotona.
Tai kävin minä viikolla katsastamassa yhden uuden tapas-ravintolan sädekaverini kanssa. Ajatella, siitä on jo kolme vuotta kun kävimme hoidoissa. No, tapas-ravintola, vaikka oli espanjalaisten pyörittämä, oli kyllä pettymys. Sinne emme taida toista kertaa mennä. Samanlaiset naposteltavat pysyisin ostamaan itse Lidlistä tai Aldista.

Välillä tulee näitä aikoja, jolloin ei vain ole mitään kirjoitettavaa. Nämä elokuun viimeiset viikot ovat sellaista "väliaikaa". Ei vielä mitään viikottaisia rutiineja, mutta töissä pitää kuitenkin käydä. Vähitellen ystävät alkavat palaamaan lomiltaan, joten eiköhän tässä viikonloppuihinkin tule enemmän potkua.

Dubliniin menemmekin vasta ensi viikonloppuna. Juniorin hockeyharkat olivatkin tänä viikonloppuna ja se tarkoitti sitä, että meille tuli kauempana asuvia pelaajia yöksi. Nämä vieraat eivät ole vaativia. Kunhan vaan saavat ruokaa ja pääsevät suihkuun ja nukkumaan. 

Edessä uusi viikko ja yritän piristyä täällä blogissakin. Meille on luvattu aurinkoista alkuviikkoa, joten nautitaan siitä.


14 kommenttia:

 1. Olisit tullut meidän kanssa Valenciaan, sieltä löytyy hyviä tapaksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mielläni olisin lähtenyt mukaanne. Taisi olla kivat bileet siellä!

   Poista
 2. Kesä on monen blogissa hiljaista aikaa. Minäkin olen miettinyt jopa pillien pussiin pistämistä blogin suhteen, mutta kyllä se innostus sieltä taas löytyy. Ja vaikka harvakseltaan kirjottaisi jää mukavia muistoja kirjoitusten ja kuvien merkeissä. Harmi että tapas-paikka oli pettymys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nykyisin huono kommentoimaan, mutta teidän eloa Katalonisassa käyn aina lukemassa. Minulle blogi toimii myös päiväkirjana, josta on helppo käydä tarkastamassa vuosilukuja. Älä vaan lopeta!

   Poista
 3. Minä kirjoitin myös tänään, enkä ole hetkeen ehtinyt kirjoittamaan..... tai lukemaan. No, sellaista se on, eikä onneksi olla mitään superbloggareita :)
  Hyvää viikkoa teille! Ihanat rantakuvat muuten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Streissähän tästä tulisi, jos pitäisi tietty määrä postauksia vääntää kuukaudessa. Harrastushan tämä on ja siitä pitää nauttia. Rannalla kävin pikaisesti lauantaina. Vietiin naapuri häihin läheiseen hotelliin, joten minä otin tietysti kameran mukaan.

   Poista
 4. Eihän sitä aina kirjoiteltavaa löydy, ja silloin on vaan parasta odotella parempaa inspiraatiota, ainakin omasta mielestäni. Bloggaaminen on onneksi vapaaehtoista, ja kyllä me lukijat jaksetaan täällä odotella. :-)

  Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että jaksatte odottaa. Välillä tosiaan (tai aika useinkin hi hiii) lyö tuolla päänupissa tyhjää.

   Poista
 5. Sellaiset ravintolat ,jotka käyttävät enimmäkseen valmiiksi tehtyjä juttuja,ei ole mistään kotoisin. Toivottavasti löytyy seuraavalla kerralla parempi paikka.
  Hyvä on välillä pitää vähän blogitaukoakin,ehkä inspis tulee tauon jälkeen.Hyvää Dublinin matkaa teille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin todella pettynyt, kun luulin, että meille tarjotaan kunnon tapasta. Täällä on kaksi muutakin paikkaa, jotka ovat paljon parempia, joten tuonne ei tarvitse uudestaan mennä.
   Nyt taas on monta juttua päässä, joten pieni tauko tekee ihan oikeasti hyvää. Perjantaina vuorossa Dublin, joten sieltäkin tulee varmasti postaus tai pari.

   Poista
 6. Välillä on kyllä hankala motivoitua kirjoittelemaan blogia, varsinkin kun iskee se ikävä tunne, että "eihän tätä kukaan lue kuitenkaan". Toinen, mikä syö omaa intoani on se, kun on monta tekstiä keskeneräisenä, eikä tiedä mistä aloittaisi. Silloin tekisi mieli lyödä hanskat tiskiin (ja tämä fiilis on juuri tällä hetkellä päällä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin käy välillä niin, että aloitan kirjoittamaan postausta ja sitten se jää kesken, eikä valmistu koskaan. Kommentoiti on nykyisin vähentynyt kaikissa blogeissa. Kukapa sitä kännykällä alkaa naputtelemaan kommenttia. Pitää vaan uskoa, että kyllä blogia luetaan, vaikka kommentointi on vähentynyt.

   Poista
 7. Tiedän ton tunteen kun ei tiedä mistä kirjoittaa :/ Kiva blogi silti ja ihania kuvia! <3

  http://lauraheinikki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos. Nyt taas tuntuu, että olisi monta postausaihetta päässä.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!