lauantai 2. heinäkuuta 2016

¡Hola, amigos!

Monta mukavaa muistoa rikkaampana ja yhtä puhelinta köyhempänä on palattu kotiin. Tarkoitus oli kirjoittaa pari postausta tänään ja editoida kuvia, mutta päivästä lohkaisi suurimman osan kadonneen kännykän metsästys.

Viimeksi muistan käyttäneeni sitä Santanderin lentokentällä ja laittaneenin sen kassiin. Sitä kassia sitten lentokoneessaa siirrettiin paikasta toiseen, koska istuimme varauloskäytävän kohdalla. Ehkä se silloin putosi tai sitten sen joku otti.Vai jäikö se Dublinin kentällä vessaan? Soitin linjat kuumina lentokentille. So far no luck! Ottaa päähän, mutta minkäs teet.

Loma meni leppoisissa merkeissä. Vietimme ensin neljä päivää Santanderissa ja sieltä siirryimme loppu lomaksi Baskimaahan ja San Sebastianiin. Espanjaa oli pakko puhua, sillä englannilla eivät asiat läheskään aina selvinneet. Ja kuulkaa, kun tarpeeksi heitin sanoja peräkkäin, niin kummasti hommat hoituivat. 

Nyt tuolla pesukone odottaa tyhjentämistä ja se on selvä merkki, että loma on auttamattomasti ohi. Huomenna käyn kuvien kimppuun ja vien teidätkin mukanani Santanderiin. Ei muuten ollenkaan pöllömpi paikka, vaikka minulle ihan muuta siitä sanottiin!


Näin näppärästi pyykit kuivuivat Santanderin keskustassa.4 kommenttia:

 1. Hauskaa päästä reissuun tällä kertaa täältä sängyn pohjalta. Toivottavasti kännykkä löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuoroin vieraissa käydään!!!! Ei löytynyt kännykkää, mutta numerot ja kalenteri löytyivät pilvestä. Yes!

   Poista
 2. Voi, oikein odotan Baskimaan juttuja, sillä olemme ajatelleet lähteä syksyllä sinne käymään!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!