sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kurkistus porttien taakse

Joka kevät parkkeeraan auton ostoskeskuksen pihaan ja lähden ihastelemaan lähiseudun puutarhoja. Auton ikkunasta niistä ei näy muuta kuin vilaus, mutta kun lähtee kävellen liikkelle, näkee toinen toistaan ihanampia etupihoja.

Olon on vähän kuin olisi luvattomalla retkellä. Toivon aina, että kukaan ei kiinnitäisi minuun ja kameraani mitään huomiota. En tiedä ketä noissa taloissa asuu ja olisihan se noloa, jos törmäisi johonkin puolituttuun. Toisaalta en usko, että kukaan loukkaantuisi siitä, että kehuisin heidän upeaa pihaansa.

No, joka tapauksessa tämän kevään retken tein pari viikkoa sitten. Enkä jäänyt kiinni! Tässä teillekkin parhaimpia paloja.6 kommenttia:

 1. Nautin aina posteistasi! Kivoja, informoivia ja ei ollenkaan minä-keskeisiä niinkuin monet! Ihanat kuvat myös.😊kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos ihanasta ja kannustavasta kommentistasi. Tästä saan taas lisäintoa bloggaamiseen. Jos blogi olisi vain minusta ja hankinnoistani, ei tätä varmasti lukisi enää kukaan.

   Poista
 2. Onpas kauniita ja hyvin hoidettuja pihoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän tien varrella on pihat aina tiptop. Luulen vain, että monessa talossa asuu aika vanhoja ihmisiä. En tiedä jaksaavatko enää itse pihojaan hoitaa. Ehkä apuna on puutarhuri. Minulla ei kyllä aika riittäisi... Luulen, että takapihat ovat vielä suurempia, eli työtä riittää.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Täällä kyllä kasvit kasvavat ja viime päivinä on jopa ollut lämmintä. Joskus tuntuu, että kun Suomessa siirrytään keväästä kesään, me täällä jäädään junnaamaan kevääseen ja siirrytään sitten suoraan syksyyn!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!