perjantai 13. toukokuuta 2016

Kannatti marista ja huomiset Viisut

Ilmeisesti ilmojen haltija luki edellisen marinapostaukseni ja tunsi sääliä meitä Corkissa asuvia kohtaan. Aurinko alkoi nimittäin paistaa eilen illalla ja tuolla se taas mollotti aamulla kun heräsin. Arvatkaapas oliko tänä aamuna vaikeaa lähteä töihin ja tunkkaiseen toimistoon?

Nyt nautitaan siis täysillä, sillä huomenna, sääennusteen mukaan, arska taas häviää viihdyttämään muita D-vitamiiniä tarvitsevia...

Euroviisuja olen katsonut ahkerasti ja etenkin tiistai-illan esitykset olivat mielestäni niin hyviä, että suosikkia oli vaikea valita. Mr. Unkari oli kyllä ehdottomasti illan komistus, eikä kappaleessakaan ollut mitään vikaa. Venäjä oli taas kerran hyvä. Suuressa maassa on laulajia mistä valita! Suosikkini taisi kuitenkin olla Kypros ja Maltan kappaleesta tykkäsin myös. Valitettavasti Suomen kappale ja lavashow olivat sanalla sanoen latteat, joten ei ihme että jatkopaikka ei auennut.

Eilen sitten en suosikin nimeäminen oli vieläkin vaikeampaa. Mikään ei ollut mielestäni ylivoimaisesti paras, mutta Israelin kappale jäi soimaan päähän, joten sen valitsin parhaimmaksi. Irlanti ja Westlifen Nicky Byrne eivät odotetusti päässeet jatkoon. Pitäisi saada Johnny Logan taas remmiin, niin saataisiin Viisut Vihreälle Saarelle, pitkästä aikaan.   

Ranskalle veikkaan myös hyvää sijoitusta. Irlantilaisista viisut ovat hyvä vitsi ja töissä jaksavat naljailla minulle, koska innostun kisoista joka vuosi. Kestän naljailut kuin mies nainen ja annan samalla mitalla takaisin. Onneksi toimistosta löytyy kaksi muuta viisufania, joten ihan yksin ei tarvitse julistaa ilosanomaa Viisuista!

Nyt toivotankin teille mukavaa perjantai-iltaa. Minä lähden tästä syömään hyvällä omallatunnolla jäätelöä. 


Kuvat otin viime perjantaina Kinsalessa.

2 kommenttia:

  1. Kiva että marina auttoi ja tuli kaunista:) Täällä kun seurasin viisukilpailua,missä tuntemattomista nuorista esiintyjistä valittiin Euroviisuihin lähtijä,oli Hovi Star alusta pitäen suosikkini;mahtava ääni ja persoonallisuus.Eikä se kappalekaan ole paha.Kauniit kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Israelin kappale oli tosiaan hyvä, mutta ei tullut teille voittoa. No, Ukrainassa juhlitaan ja hyvä niin. Mitähän Mr P nyt ajattelee?

      Poista

Jätä kommentti. Kiitos!