tiistai 5. huhtikuuta 2016

Tyttö Galwaystä

Näin tylsän tiistain piristykseksi.
Näinkin voi käydä. Pysykää miehet siis kaukana mustatukkaisista ja sinisilmäisistä tytöistä, jotka ovat Galwaysta.

4 kommenttia:

 1. Oih, meillä on Galwaysta unohtumattomat muistot. Olimme vuosikymmeniä sitten muuttamassa sinne. Talokin oli jo odottamassa. Menossa oli kuitenkin riskiraskaus ja päätin, että perumme, mutta vietimme ihania viikkoja Galwayssa. Sen jälkeen tuli luettua kijra hyljenaisista, jotka nousevat juuri Galwayn kallioille, joilla itsekin seisoin. Kirja on McBriden Ennen sarastusta. Nyt jää tämä Galway musiikki soimaan. Silloin kuulimme rantabulevardilla kunnon vanhaa jazzia...Niin ystävällisiä ihmisiä kuin Irlnannissa emme ole tavanneet missään muualla. Ja Connemaran nummilla pnit juokisvat vapaina vastaani: Hetken minulla oli ponisiivet...

  Nykyään matkustamme melkein aina Itävaltaan, mutta sueraavat pyöreät mieheni on päättänyt viettää Galwayssä ja Dublinissa.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistakin, että joskus aikaisemmin kerroit teidän aikoinaan miettineen Galwayhin muuttoa.
   Tulkaa ihmeessä käymään myös täällä Corkissa. Tarjoan sankarille kakkukahvit!

   Poista
 2. Täällä pitkästä aikaa. Totta. Kyllä kalenterissa jotain pitää olla. Nyt itse pyrin käymään töissä aina kun hoidoilta pystyn. Tekee hyvää päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kun kiva kuulla sinusta taas. Olet kyllä oikea supernainen, kun kaiken muun keskellä käyt vielä töissä ja pyörität bisnestä kotoa. Kaikkea hyvää sinulle!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!