torstai 28. huhtikuuta 2016

Sitä arkea

Blogin puolella on ollut hiljaista. Eikä oikeaan elämäänkään kuulu juuri nyt mitään ihmeellistä.
Käyn töissä, kaupassa, siivoan, pesen pyykkejä, teen vähän pihahommia ja yritän saada
itseni liikkumaan jne. Eipä näistä heru paljon postauksiin aiheita.

Paitsi, että pyykki kuivuu ulkona. 

Töissä on aika hiljaista.

Juniori on innostunut ruoanlaitosta ja lupasi tehdä kesällä ruokaa meille kaikille, jos ei saa kesätöitä. 

Eilen oli aamulla autonikkunoissa jäätä. Nämä vaihtelevat Irlannin säät.

Kävin ravintoterapeutilla ja sain hyviä ohjeita.

Onkologin juttusilla kävin myös. Enkä tällä kertaa ehtinyt edes jännittämään vastaanottoa. Kaikki hyvin ja vuoden päästä takaisin. Yes!

Niin, ja maanantaina sain potkaistua itseni vesijumppaan, joka taitaa olla pilateksen kanssa se ainut ryhmäliikuntamuoto, josta ihan oikeasti pidän. 

Varasin lennot heinäkuuksi Suomeen. 

Pojista vanhempi on kotona vielä kesäkuun puoleen väliin asti ja se on tietysti ihan kiva asia. Kuskaa välillä Junioria, joten minä pääsen helpommalla. Koulupäivät ovat pitkiä ja tahti kova. Olen iloisesti yllättynyt, kuinka hyvin oppisopimuskoulutus on hänelle sopinut. Ja se tietysti auttaa , että palkka tulee, myös nyt opiskelujakson aikana, joka viikko tilille. 

Tälläistä tämä meikäläisen arki. Niin se vaan on, että asuipa missä tahansa, niin arki on arkea. Tietysti elämä toisissa maissa huomattavasti vaikeampaa ja haastavampaa kuin toisissa. Meillä kaikilla on kuitenkin omat tylsät rutiinimme ja arkemme, joita toistamme päivästä toiseen. Arkea opii arvostamaan vasta silloin, kun se otetaan pois. Ainakin minulle kävi niin. 

Ja onhan se niinkin, että välillä tekee ihan hyvää, kun ei tapahdukkaan mitään ihmeellistä. Kalenteri saakin välillä olla vähän tyhjempi. Jotenkin minulla on sellainen odottava fiilis. Että kohta alkaa taas tapahtua. No, ainakin on kalenterin mukaan kesä tulossa ja sen mukana ne odotetut lomat. Pidän tänä vuonna lomaa kahdessa erässä. Ensin viikko en Espana ja sitten pari viikkoa töitä, kunnes Suomi kutsuu.

Tänä iltana oli vuorossa pitkästä aikaa pilatesta. Nyt on sellainen ihanan venynyt olo. 
Onneksi huomenna on perjantai ja edessä pitkä viikonloppu. Sitä odotellessa tässä kuvia viime lauantailta. Täällä oli silloin kesä. Kävimme miehen kanssa ajelulla ja päädyimme lähimmälle rannalle syömään ensimmäiset jäätelöt. Kuten kuvista varmasti huomaatte, että oli laskuveden aika.  
8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tule ihmeessä käymään, kun palaata (ainakin hetkeksi) tänne.

   Poista
 2. Niin se on, arki alkaa muuttumaan maassa kuin maassa ihan samanlaiselta rutiinilta ihan missä sitten asuukin, olen huomannut kun olemme vaihtaneet maatakin monta kertaa.
  Oikein hyvää Vappua sinne!!!
  Auris lensi Amsterdamista Sinan luo Skotlantiin, st andrewsiin vapuksi, siellä on joku rituaali että mennään mereen kastelemaan vanhat paskat pois....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tuli kylmä, kun luin tuon mereen menon. Hyi! Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaan. Kerrohan Aurikselle terkkuja meiltä kaikilta.

   Poista
 3. Onnelinen on se, joka osaa iloita arjestaan. Sillä sitähän riittää:D.

  VastaaPoista
 4. Niin kivoja kuvia!
  Eipä se arki täälläkään niin suuria tarjoile, mutta hyvä näinkin.

  Mukavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se on sitä samojen rutiinien toistoa viikosta toiseen.
   Kuule, sinun pitää tulla tänne kuvausmatkalle. Saisit varmasti otettua hienoja kuvia.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!