sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Saisiko olla kuninkaallista teetä?


Näin sunnuntai-iltana ajattelin tarjota teille lukijoille kupillisen haudutettua kuninkaallista teetä.Tämän teekannun keräilijänaapurini antoi meille, koska asuimme Englannissa pitkään. Tyypillinen matkamuisto Lontoosta 80-luvulla vai mitä?
Häitä vietettiin heinäkuussa 1981.


Siinä nuoripari onnellisen tietämättöminä mitä kaikkea tulevaisuus toisi tulleessaan. Onnellisia siis siitä tietämättömyydestään, eikä toisistaan. Vaikka taisi se Diana-parka olla ihastunut prinssiinsä, ainakin aluksi. Prinssillä puolestaan oli vain Camilla mielessä.

Olisi muuten mielenkiintoista tiettää pitäisikö Diana miniästään? Vai olisiko heistä tullut kilpailijoita? Ainakin lapsenlapsistaan Diana-mummu (siis ikinuori Diana mummuna!) olisi varmasti rakastanut yli kaiken. Nämä kuvat otin viime maaliskuussa Kensingtonin palatsissa.

On taas tullut luettua liikaa kaverilta saatuja Hello-lehtiä, kun tämmöisiä pohdin. Pakko tässä on ollut lehtiä lukea, sillä tiedotusvälineistä ei ole tullut tänä viikonloppuna muuta kuin näitä meidän eduskutavaaleja...
Teen seuraksi tarjoan teille kuppikakkuja. En ole koskaan niihin eritysesti ihastunut. Ovat kuivia ja kuorrus puolestaan äkkimakeaa. Nämä olivat kyllä yllättävän hyviä. Ostin ne ihan kuppikakkuleipomosta ja saattaapa olla, että pysähdyn tässä liikkeessä tosenkin kerran.
11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. (onneks yksinäiset äiditkin nykyään kelpaa prinsessoiksi!)

   Poista
  2. Olisipa mielenkiintoista tietää miten Charles kosi Dianaa!

   Poista
 2. En osaa edes kuvitella Dianaa mummona...Ei tietysti olisi grammaakaan painavampi ja rypyt olisi siloiteltu leikkauksin. Siis ihan samannäköinen kun naimisiin mennessä! :) Charles on aika ketku, en oo tykännyt ikinä siitä äijästä. Toisaalta, jos olisi aluneperin jätkässä ollut kanttia ottaa se Camilla, niin monelta surulta olisi säästytty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olisi tainnut istua kiikkustuolissa kutomassa sukkaa! Diana tuskin olisi edes vanhentunut. Saahan niitä ryppyjä suorsitettua!!!
   Helpommalla olisi kumpikin päässyt, jos olisi voinut Camillan kanssa mennä naimisiin. Eihän se silloin käynyt, kun Camilla oli jo naimisissa No, nyt kyllä näyttävät oikein onnellisilta.

   Poista
 3. Kiitos tästä virkistävästä teehetkestä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä vaan. Toivottavasti haukkasit myös palan kuppikakusta.

   Poista
 4. Kiitos teestä, teki hyvää mun keuhkoputkille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ääni taas kulkee ja yskä on helpottanut.

   Poista
 5. Diana jäi ikuisesti nuoreksi ja kauniiksi. Sääli hänen kuolema, jäi kuitenkin kaksi nuorta poikaa.. Charles ei ole mies eikä mikään.. vaikka onkin poikien isä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dianasta ei tullut koskaan vanhaa ja väsynyttä. Muistamme hänet aina yhtä hehkeänä. Aivan liian aikaisin kuoli.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!