sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Olisi pitänyt...

Olisi pitänyt taas tehdä ja ehtiä vaikka mitä tänä viikonloppuna. Ja kyllähän sitä tuli tehtyä sitä sun tätä, mutta ei kuitenkaan kaikkea. Piti tännekkin kirjoittaa pari postausta ja käydä ottamassa uusia kuvia... Ja aloittaa kirjoittamaan niitä toivepostauksia, joita en suinkaan ole unohtanut. 

Olisi pitänyt vastata pariin sähköpostiin, mapittaa iso kasa papereita, käydä kaatopaikalla ja siistiä takapihaa myrskyjen jäljiltä. Miksihän sitä aina piiskaa itseään niillä tekemättömillä asioissa, eikä listaile niitä tehtyjä? Selvitin pyykkikasoja, kävin tekemässä viikon ruokaostokset, leivoin piirakan, tein salaatin illanistujaisiin, pesin alakerran lattiat ja yläkerran kylppärin. Ja tietysti kokkasin perheelle sapuskaa. 

Tai ehkä minua eniten harmittaa se, että sitä kotoilu ja -sohvailuaikaa ei taaskaan ollut tarpeeksi. Ja kuitenkin tämä oli ihan hyvä viikonloppu:  käytiin miehen kanssa Thai-ravintolassa syömässä, pilatestunti ja kävelylenkki piristivät, vietin mukavan illan ystävien kanssa ja nukuin pitkään aamulla. Niin, ja aloitin neulomaan helpommalla ohjeella puuvillapuseroa. Alkuperäinen ohje oli niin monimutkainen, että eräs mestarineuloja, jolle mikään ohje ei ole liian vaikea, pyöritti päätään sen nähdessään.

Toisaalta, jos itselleen ei laita minkäänlaisia tavotteita, menisi nämä viikon kaksi kullanarvoista päivää ihan vain oleillessa ja haahuillessa. Ei siinä haaluilussakaan mitään pahaa ole, pieninä annoksina. Viikot kun nyt ovat yleensä niin kiireisiä, että silloin ei ehdi mitään ylimääräistä. Viikonloppuina olisi hyvä saada rästihommia hoidettua.

Minusta hyvä viikonloppu on sellainen, että tuntee akkunsa on lataantunee, jos ei nyt ihan täysin, mutta ainankin melkien. Eikä edessä oleva maanantai-aamu
tunnu ihan mahdottomalta ajatukselta...

Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!


Kuvat viime viikonloppuna otettuja.
8 kommenttia:

 1. Ihan totta, sitä ihan turhaan piiskailee itseään noilla (pitä)isi- jutuilla.
  Mun suurin saavutukseni viikonloppuna oli se kun sain siivottua joulun jälkeen oikein kunnolla.

  Mukavaa viikkoa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä haaveilen siivoojasta, mutta sitten ajattelen, että käytän ne rahat johonkin muuhun. Tänäkin viikonloppuna pitäisi tehdä sitä ja tätä, mutta taidan vain ottaa iisisti ja teen mitä teen.

   Poista
 2. Upea kuva tuo lätäköistä heijastuvat puut! Ei sitä aina tarvitse olla niin ehtivä. Jos ei nappaa, niin ei nappaa! Hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olin ystäväni kanssa kävelemässä ja hän sanoi, että tuosta tulee hyvä kuva. Tein työtä käskettyäni. Pitäisikö sinusta minun rajata tuo punainen auto pois? Sinulla niitä vasta upeita kuvia onkin!

   Poista
 3. Minusta kanssa huikea tuo lätäkkö-puut kuva! Rajaus ja asetelma tosi nappiin osunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos. Mietin juuri, että pitäisikö tuo auto rajata pois?

   Poista
 4. Lätäkkökuva on valtavan hieno ja muutkin kuvat kivoja!
  Olis pitänyt ja pitäisi - tutut sanat täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja täällähän nointa lätäköitä riittää!!!!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!