torstai 31. joulukuuta 2015

Teetä ja takkatulta

Hyvää Uutta Vuotta toivottelen teille kaikille täältä Corkista!

En nyt ala sen enempää kulunutta vuotta analysoimaan, enkä sen ylä- enkä alamäkiä listailemaan. Nyt mielummin tähyilen jo ensi vuotta ja sitäkin ilman mitään sen suurempia lupauksia. Tai yksi lupaus minulla on ja se toivottavasti pitää: huomenna loppuu makean syönti ja alkaa terveellisempi ja liikunnallisempi uusi vuosi. Joo, joo, taas minä aloitan!

Joulu meni rauhallisissa ja vähälumisissa merkeissä. Vietettiin aikaa äidin kanssa. Nähtiin sukulaisia ja ystäviä, syötiin liikaa ja liian usein ja onneksi vähän ulkoiltiinkin. Ihmeteltiin pimeyttä ja lumen puutetta. Ei ihme, että joka talossa poltettiin kynttilöitä! 

Irlannissa joulu on paljon riehakkaampi juhla ja kodit ja liikkeet koristellaan värikkäästi. Suomessa taas on hiljaista ja rauhallista ja koristelukin se mukaista. Juniorin mielestä siellä on aivan liian hiljaista ja hän oli suorastaan riemuissaan, kun pääsi takaisin "isiensä" maille. Valitettavasti laskettelemisesta sai vain haaveilla...

Nyt ollaan siis jo kotona. Matkoihin meni taas uskomattoman paljon aikaa. Tulimme Helsinkiin jo eilen ja yövyimme ystäväni luona. Sitten aamulento Dubliniin ja sieltä autolla kotiin. Nyt sitten olen nukkunut univelkoja pois ja paranneltu nuhaa. Pojilla oli jo kova hoppu kavereita tapaamaan, mutta meillä vanhemmilla ei ole kiire mihinkään. Takaan tuli ja teetä kuppiin. Vaihtuu se uusi vuosi näinkin!

4 kommenttia:

 1. Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta sinulle ja perheellesi, SaaraBee <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää ja onnekasta uutta vuotta, SaaraBee! Mukava kuulla, että olet päässyt turvallisesti kotiin.

  Aah, joulutorttuja. Taidanpa lähteä tekemään. :-)

  VastaaPoista
 3. Onnellista uutta vuotta sinulle ja perheellesi :)

  Meillä vuosi alkoi myrskyten, mutta tänään kuljettiinkin jo ihan keväisissä tunnelmissa.

  VastaaPoista
 4. Hyvaa tata vuotta sinulle ja juttujasi talta vuodelta odotellessa. En jaanyt itsekaan miettimaan mita viime vuosi piti sisallaan, hyvia juttuja ja vahemman hyvia mutta nyt nena kohti uusia asioita.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!