torstai 24. joulukuuta 2015

Jouluiloa!

Täällä sitä ollaan, Suomessa. On tullut se vaihe illasta, jolloin saa tehdä juuri sitä mitä haluaa. On laitettu ruokaa ja syöty (liikaa, tottakai), avattu lahjat (osa odottaa vielä Irlannissa, kuusen alla), käyty hautausmaalla ihailemassa kynttilämerta (kolmesta kynttilästä onnistuin sytyttämään vain yhden).

Mummu lähti lepäämään, Juniori saunomaan ja mies ja meidän syntymäpäiväsankari (20 v tänään) tuolla valitsevat DVDtä. Minä puolestani sulkeuduin tänne omaan, vanhaan huoneeseeni. Valitsin jo kasan lehtiä, joita aion kohta alkaa lukemaan. Sitten myöhemmin lähden vielä ystäväni kanssa kinkunsulatuslenkille.

Lunta satoi eilen ja yllätyksekseni sitä on vielä jonkin verran jäljellä. Tuli siis sittenkin, melkein valkoinen joulu! Luultavasti huomenna taas sataa, mutta en jaksa sitä nyt murehtia. Juuri nyt on kaikki hyvin ja ympärillä ne kaikista tärkeimmät ihmiset...ja sitä luntakin maassa!

Tälläisissä tunnelmissa toivotan teille kaikille oikein hyvää joulua!


Kuva Irlannista.


Blogi jää nyt joululomalle.

6 kommenttia:

 1. Hienoa etta paasitte mummon luo joulua viettamaan!

  VastaaPoista
 2. Kerrankin olet oikeassa paikassa eikä ikävä ketään! Rauhallista kinkunsulatusta ja nauti lumesta!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa joululomaa sitten vaan!

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulunaikaa sinulle ja perheellesi! Nauttikaahan yhdessäolosta!

  VastaaPoista
 5. Ihania Suomi-päiviä! Täällä lunta ei ole ollut vilaukseltakaan, mutta joulua sitäkin enemmän. 17 sukulaista. Aatto mummolassa. Eilen meillä ja tänään miehen siskolla. On aika vaan levätä ja nauttia.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!