lauantai 31. lokakuuta 2015

Taidetta Dublinista

Unohdinkin kertoa teille yhdestä MUST nähtävyydestä Dublinissa.  Jos olette pääkaupungissamme touko-syyskuussa, kannatta tarkastaa, osuuko ulkoilmataidenäyttely samalle viikolle . Nimittäin St. Stephen’s Greenin itäpuolella on taitelijoilla  myyntinäyttelyitä kesäkuukausina kolme kertaa kuussa, ja sitten vielä joulukuun alussa. Eikä aidassa roiku vain muutamia teoksia, vaan niitä on koko puiston pituudelta.
Mielestäni kerrassaan hieno idea. Sieltä löytyy jokaiselle kukkarolle sopivaa taidetta ja vaikkapa matkamuistoksi kotiin vietävää. Mielummin veisin muistoksi Irlannin lomasta esimerkiksi Dublinin ovista tehdyn maalauksen, kuin viskipullon tai valkoisen villaneuleen.
Lisää infoa täältä.

7 kommenttia:

 1. Ei tuo mikaan uusi tai dublinilainen idea suinkaan ole-muistan samanmoisia jo 90-luvun alusta Lontoosta...mm.Bayswaterin ja Oxford Streetin valilla siihen Kensingtonin/Hyde Parkin puistojen aitoihin kiinnitettyina.
  Totta-parempi matkamuisto pala aloittelevan taiteilijan taulu on kuin joku tusinatuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän näitä täyttelyitä on varmasti jokaisessa suuremmassa kaupungissa.

   Poista
 2. ps. noista lehmista tykkaan-kukakohan lie taiteija? Loytyisikohan yhteystietoja..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta linkistä näkee kaikkien taiteilijoiden yhteystiedot. En vaan tiedä, kuka nämä lehmät on maalannut.

   Poista
 3. Olen aina ajatellut, että KUKAAN ei voi haluta maalauksia lehmistä...; ) saattaa olla Wicklowista tuo taiteilija, en ole varma, nuo lehmät on aika suosittuja malleja. Joskus tältä aukiolta voi tehdä löytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Varmaan monikin haluaa! Irlanti kun on maatalousvaltainen maa! Meilta loytyy myos seinalta Miina Akkijyrkan iso kangas lehmalaumasta-on saanut hyvin paljon ihailua osakseen :) Lehmat on hyvinkin maalauksellisia <3

   Poista
  2. Meillä ei ole lehmiä seinillä. Pitäisiköhän hankkia.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!