tiistai 27. lokakuuta 2015

Keskinkertaiset taulut

Tämän postauksen tarkoitus ei ole hehkutella kirpparilta ostamillani tauluilla. Juniorin kommentti niistä nimittäin oli, että ne ovat average, ei mitään hienoja, mutta eivät nyt ihan kamaliakaan. Siinä on suomalaisella äidillä poika, joka sanoo niin kuin ajattelee, eikä mielistele! Eikä poju ihan väärässä ollutkaan.

Meidän yhdistettyyn toimisto ja peli- ja telkkarihuoneen seinälle ne kuitenkin iskin, mutta vähän niitä piti ensin tuunata. Kehykset nimittäin olivat kullan väriset ja se väri ei mielestäni seinälle sopinut. Onneksi oli vielä antiikinvalkoista kalkkimaalia purkissa, jolla maalasin kehykset kolmeen kertaan ja vasta sitten ripustin nämä keskinkertaiset taulut seinälle.

Ihan vaan vinkkinä teillekkin, että jos kehysten väri ei hivele silmää, niin niistä saa uskomattoman pienellä vaivalla mieleisensä maalaamalla.Työläin vaihe taisi olla, että sain maalarinteipin taulun reunan kiinni. Näistä tauluista maksoin neljä euroa kappaleelta, joten vaikka maalaus olisi täysin epäonnistunut, ei olisi tullut suurta vahinkoa.  Laitan tänne nyt kuitenkin kuvat, että saatte nähdä nämä meidän keskinkertaiset narsissitaulut.

8 kommenttia:

 1. Oikein hienot tuli! Valkoinen kehys näyttää sopivan niihin paremmin kuin entinen kullanvärinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä mennään ennen kuin paremmat löytyy. Seinä maalattiin jo yli vuosi sitten, enkä vain koskaan ottanut asiakseni etsiä siihen sopivaa taulua.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Kannattaa säilytää maalinjämiä, vaikka mies mulla aina valittaa, että miksi et heitä niitä pois.

   Poista
 3. Kyllapa vaihtui taulujen ilme, tykkaan ja tuo valkoinen reuna sopii hyvin seinan variin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kultainen olisi vähän liian kultainen! Tässä sullekkin idea, kun sisustat teidän uutta kotia.

   Poista
 4. Hienot taulut! Onittelut tuunauksesta! Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Suurempi ongelma olikin sitten saada ne suoraan riviin seinälle, ilman vatupassia!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!