tiistai 20. lokakuuta 2015

Haaste Vuonon Rannalta

Marianne, Kimaltelevan Vuonon Rannalta, Norjasta lähetti minulle haasteen. Otan sen tietysti kiitollisena vastaan. Norjan upeat maisemat ovat tulleet tutuiksi Marianne blogin kautta, sekä hänen kaunis kotinsa. Käykääpä tekin vierailulla. Nolottaa tunnustaa, että en ole koskaan käynyt Norjassa. Onneksi on blogeja, joiden mukana pääsee, vähän niin kuin siivellä, käymään eri maissa!

Haasteessa pyydetään kertomaan kolmesta, itselle tärkeästä, blogista ja haastamaan näiden blogien kirjoittajat samalla mukaan. Voi, tätä valinnan vaikeutta. Pidän niin monesta erillaisesta blogista. Tuumailun jälkeen päädyin näihin kolmeen:

1. Paluumuuttajar ihastutti meitä vielä jokin aika sitten upeilla kuvillaan ja mielenkiintoisilla postauksillaan Istanbulissa. Nyt Mine on vaihtunut Paluumuuttajattareksi ja Istanbul Kotkaksi. Blogin kuvat ovat edelleen kauniita, vaikka kohteet ovatkin niin kovin erillaisia. Paluumuuttajattaren postaukset antavat aina ajateltavaa.  Niistä huokuu lämpö ja inhimillisyys.

2. Saksan Allu on piristänyt päivääni jo vuosien ajan Dit und Dat Sitä Sun Tätä-blogillaan. En aina tahdo pysyä Allun ja Allumiehen perässä, kun ovat koko ajan joko matkalle menossa tai sieltä tulossa. Hän myös "kiusaa" meitä herkkusuita kokkauskuvillaan. Harmi, kun täällä virtuaalimaailmassa ei tunne tuoksuja. Allun blogi nimittäin ihan varmasti tuoksuisi taivaalliselta. Allun luokse pääsette täältä.

3. Karoliina bloggasi aluksi Turkista ja oli yksi ensimmäisiä blogikavereitani. Turkki on nyt vaihtunut Suomeen, mutta onneksi Karoliina bloggaa edelleen. Tai oikeastaan siinä kävi niin, että hän välillä lopetti, mutta "kerran bloggaaja aina bloggaaja" piti hänenkin kohdallaan paikkansa ja törmäsimme tauon jälkeen taas täällä Blogistaniassa. Ja ihan oikeastikkin olemme törmänneet, nimittäin keväällä Karoliina ja hänen siskonsa olivat täällä meillä kylässä. Saattaapa olla, että palaavat kierämään Vihreää Saarta ensi vuonnakin. Olen jo kutsuttanut itseni, ainakin osalle kierrosta, mukaan! From Karoliina- matkablogi löytyy täältä.

Tämä bloggaaja lähtee nyt lukemaan espanjan läksyjä ja taivuttelemaan verbejä. Miksi, oi miksi, verbit eivät voi olla aina säännöllisiä??? Kuten huomaatte tahti on kurssilla kova. Neljäs ilta huomenna ja nyt jo opetellaan verbejä. Tehokasta kurssia halusin ja sen myös sain!
12 kommenttia:

 1. Tsemppia epsanjaan. Minulla alkaa taas kohta saksan kurssi, ja arvaa oelko unohtanut kesan aikana ihan kaikki oppimani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä tarvitaan. Toivottavasti saksan der, das ja die sujuvat!

   Poista
 2. Oi kiitos ihana <3 Ja todellakin palataan, todennäköinen ajankohta on toukokuun eka viikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmoittele, kun päivämäärät ovat selvillä. Nyt osaatkin ajella mutkateillä, eikä tarvitse yhtään jännittää.

   Poista
 3. Norja on kaunis maa. Oslossa olen päässyt käymään ja suunnitelmissa on matkustaa myös pohjoisempaan Norjaan. Liityin mielenkiintoisen blogisi lukijajoukkoon ja toivotan tervetulleeksi tutustumaan tällaisen aloittelevan bloggaajaan juttuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Käynkin vierailulla blogissasi, jo tänä iltana. Ei kiire mihinkään..no huomenna taas töihin. Norjaan olisi kiva mennä käymään vielä joskus, mutta maan kalleus vähän hirvittää!

   Poista
 4. Tsemppejä espanjan kanssa:) Espanjaa on niin kiva opiskella:) Ja olet valinnut kivat tutut blogit,ja sattumalta kaikki sellaiset joiden kirjoittajat olen tavannut myös oikeassa elämässä:) Norjassa en minäkään ole käynyt vaikka siellä on lapsuuden ystävä ja toisen lapsuuden ystävä oli Norjasta kotoisin ja heillä oli aina sitä makeaa ruskeaa norjalaista vuohenjuustoa kotona,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me taidetaan kaikki olla sellaisia vanhoja bloggaajia! Norjassa olisi kyllä kiva pasta käymään, mutta hinnat hirvittää. Ei ole kiva olla lomalla ja kauhistella koko ajan hintoja.
   Espanjan verbit ovat kyllä something else... Olin unhontanut kuinka ärsyttävää on opetella epäsäännöllisiä verbejä. Muuten pidän kurssista. Meitä on mukava porukka.

   Poista
 5. Kiitos haasteesta, kunhan nyt vaan ehdin tehdä, ensin hoivaan täällä vähän blogiystävä Helenaa, joka on tullut kylään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin ollut paljon ohjelmaa. Vastaa kun ehdit!

   Poista
 6. Kiitos haasteesta, palaan tähän, mutta en ihan heti:).

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!