lauantai 28. helmikuuta 2015

Playing with numbers

Irlannin euroviisuedustaja valittiin eilen illalla. Tämmöisellä kappaleella kilpaillaan Itävallassa toukokuussa:


Taso oli edellisvuosiin verratunna parempi - onneksi! Katsotaan miten 16-vuotiaan Molly Sterlingin ja Playing with numbersin käy.10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin mustakin, vaikka ei ollut edes mun suosikki no 1.

   Poista
 2. Mina tykkaan-paras voitti..:) Ainakaan ei tarvitse haveta-kavi miten kavi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse hävetä, ei. Taso tänä vuonna paljon parempi.

   Poista
 3. Nyt täytyy tunnustaa ettei herätellyt minua yhtään tämä kappale, vähän sellanen hissimusiikki enämpi minusta :D Monesti olen Irlannin kappaleista kyllä tykännyt.

  T:Tanja (puhelimella en saa jostain syystä blogitilini kautta juttuja tulemaan, siksi nimettömänä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irlanti ja Euroviisut...voitetaankohan enää koskaan? Who knows.

   Poista
 4. Euroviisuista kun puhutaan, niin minusta Suomella oli tana vuonna aika jarkyttavan huonoja ehdokkaita..! Paras minusta oli se Solju..joikujalla oli hyva aani mutta toisella ei. Ja sitten sinne lahetettiin 'punk band with learning difficulties' ! Taitaa olla enemmankin jonkunlainen 'statement' kuin etta taitojen puolesta olisi sinne paassyt. Susan Boylellakin on 'learning difficulty', mutta han osaa kylla laulaa-toisin kuin nama punkkarit.
  Koko euroviisuista on tulossa yha enemman ja enemman vitsi-voitto on enemmankin kiinni siita, kuka lahettaa sinne erikoisimman esiintyjan kuin varsinaisista laulutaidoista. Ja nyt sinne myos lasketaan Australia??!
  Kylla edelleen parhaat viisut loytyvat Johnny Loganilta, Abbalta ja Celine Dionilta..

  VastaaPoista
 5. Tuota, kyseisen suomalaisen bändin jäsenet ovat kehitysvammaisia, minusta "learning difficulties" viittaa vähän johonkin muuhun- varsinkin noin " "...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kait on enemmankin yleisnimike kaikentasoisille kehitys/oppimishairioille, ja " " siksi, etta kirjoitin sen englanniksi pikaisesti suomen kielen sekaan-englanninkieli kun sujuu luontevammin nykyaan kuin suomen kieli kun sita paivittain puhuu ja kayttaa, jo 16 vuoden ajan. Mitaan sen kummempaa talla en tarkoittanut enka ketaan toivonut loukkaavani. Mutta esitys oli minusta huono, eika lainkaan kilpailuun sopiva(niinkuin ei ollut aikoinaan Lordi tai Irlannin kalkkunakaan! :D )

   Poista
  2. Mua vähän pelottaa, että miten Suomen edustajat kestäävät kaikki paineet. Euroviisut kun ovat suuri tapahtuma ja meno sen mukaista. En oikein ymmärrä tuon kappaleen lähettämistä, sillä musiikki ei tosiaan korvia hivele. Susan osasi laulaa, mutta vaikeaa se yhtäkkinen julkisuus hänelle oli.
   Euroviisut menevät jatkuvasti alas päin. Kohta taitaa käydä niin, että ne viitsi niitä enää katsoa.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!