torstai 5. helmikuuta 2015

Eka viikko

Töihin on sitten palattu ja ekasta viikosta melkein jo selvitty. Töissä on mennyt päivät ihan mukavasti, mutta kotona on sitten pitänyt ottaa iisisti. Kaikki kotityöt levällään, mutta eiköhän tämä tästä taas.

Blogiinkaan en ole saanut postauksia aikaiseksi, mutta asiaan on korjausta luvassa, kunhan minä ja kroppani totumme taas tähän työläisen elämään.

Täällä on täkäläisittäin kylmä, ja sehän tarkoittaa kylmää ulkona ja sisällä. Onneksi on villasukkia ja lämpimiä torkkupeittoja, joihin voi kääriä itsensä illalla. Tulisi se kevät jo!

10 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että työhönpaluu on sujunut mukavasti:) Ja voi että miten mahtavat värit tuossa keltaisessa talossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo keltainen talo on kukkakauppa. Pistää silmään ja erottuu.

   Poista
 2. Hienoa etta olet palannut toihin!! Teetko ihan taytta paivaa? Tyokaverini, joka myos kavi tuon moykkytarinan lapi, alkoi pikkuhiljaa 4 tunnin paivilla ja nyt on jo jaksanut olla pidempaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on 28 tunnin työviikko ja sitä teen nytkin. Silloin hoitojen jälkeen oli tuo tuntimäärä liikaa, joten tein viisi viikkoa nelipäiväsitä työviikkoa. Nyt tuo tuntuu ihan hyvältä, vaikka iltaisin aika väsynyt olenkin.

   Poista
 3. Ihana keltainen talo! Tsemppia sinulle ja kylla me taalla jaksetaan odotella, ala rehki liikoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti on rempallaan, mutta antaa olla. Siivojalle soitin, että tulisiko apuun, mutta ei pääse vasta kuin loppuviikosta. Töissä olen jasanut ihmeen hyvin.

   Poista
 4. Vaikka kevät antaa odottaa itseään etenkin täällä Suomen maalla, niin kylläpä sai energialatauksen harmaaseen päivään tästä kuvakimarasta! :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota kukkakauppa katsoessa tosiaan tulee keväiselle mielelle. En ole käynyt sisällä, mutta veikkaan, että on ihan yhtä värikäs. Näistä värikkäistä taloista en saa koskaan tarpeekseni.

   Poista
 5. Kuulostaa hyvältä, että olet nyt jo töissä! Muista levätä ja nauti keväästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotona otan iisisti enkä stressaa kotitöillä. Ei se elämä siihen kaadu, vaikka pölyä onkin.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!