lauantai 29. marraskuuta 2014

Ruotsistako?

Tuli vaan mieleen tätä pientä talopahasta kuvatessa, että onkohan omistajilla jonkunlainen suhde Ruotsiin.
Eipä taida tulla kenellekkään yllätyksenä se, että nämä kuvat otin jo jokin aika sitten, aina yhtä värikkäässä, Kinsalessä.


14 kommenttia:

 1. Ompa reippaat iloiset varit! Olisi kiva kayda Kisalen varikkaita taloja katsomassa. Ja muitakin paikkoja Irlannissa. Mutta kun tuota isantaa pelottaa kokeillakin sita vaaralla puolella ajamista autolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, sano isännälle, että kyllä se ajo täällä ammatikuskilta sujuu ihan hyvin. Toinen vaihtoehto on opastettu kiertomatka, jolloin voi keskittyä vain ja ainoastaan maisemien ihailuun ja jätää ajamisen kuskin huoleksi.

   Poista
 2. Sinikeltainen ei ehkä olisi itselle ollut se luontevin valinta, mutta makuasioista ei kannata kiistellä. Ruotsalaistenkaan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, makuasioista ei kannata kiistellä. Olisin itsekkin valinnut hieman hillitymmät värit. Taidan olla tylsä tapaus.

   Poista
 3. No, ei löytynyt yhtään sinivalkoista taloa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei löytynyt tästä kaupungista, mutta suomalaisella ystävälläni on sinivalkoinen talo toisessa kaupungissa. Pitääkin ottaa siitä joskus kuva.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Joo. Nuo keltaiset ikkunalaudat eivät ole kyllä meikäläisen makuun.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Olisi pitänyt olla reipas ja soittaa ovikelloa ja ottaa selvää.

   Poista
 6. Asutaanko talossa? On ihmeen pienet ikkunat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ihan asutulta näytti. Taitaa vaan olla aika pimeä sisältä, kun ikkunat ovat noin onnettomat.

   Poista
 7. Olisipa täällä Suomessakin noin pirteän värisiä taloja! Meillä päin on muutama kauniin vaaleanpunainen omakotitalo mutta muuten on aika peruskauraa talojen väritykset. Tykkäisin jos olisi vähän persoonallisempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täälläkin on ihan talvallisen värisiä taloja. Yleensä nämä väripilkut ovat vähän vanhempia. Sopivat hyvin tänne välillä niin kovin sateiseen saareen.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!