maanantai 6. lokakuuta 2014

Se on sitten syksy

Irlannin kesä teki meille kepposen; se jatkui ja jatkui aina syyskuun loppuun asti. Perjantaina palasimme sitten normaaliin Vihreän Saaren syksyyn. Vettä satoi koko päivän. Lauantaina kuivateltiin ja sunnuntaina jatkettiin taas sateella. Vettä tuli noina kahtena päivänä niin paljon, että takapihalla ollut iso saavi on nyt piripintaa myöten täynä.

Onneksi tänään oli kuiva päivä ja pääsin potkimaan lehtiä. Happihyppely teki hyvää! Olen täysin kyllästynyt kävelemään näitä samoja reittejä täällä kotinurkilla, joten parkeerasin autoni Juniorin koulun pihalle ja lähdin sieltä lenkille. Kamera oli kaverina, joten tässä teillekkin syksyistä Irlantia.8 kommenttia:

 1. Kiitos kurkkauksesta Irlannin syksyyn - kauniilta näyttää sielläkin!
  Upeita syyssäitä sinne - hus, hus sateet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo villiviini on kyllä upeaa näin syksyllä. Sadetta taitaa taas riittää koko viikoksi. Tänään oli kaupungilla tulvavaroitus päällä nousuveden aikaan.

   Poista
 2. Oi mitä kauniita kuvia. Saarelle on nyt jo ikävä, ja vasta keväällä pääsen uudelleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ollaan taas tulossa tänne lomalle, vai? Jos käyt Corkissa niin ota ihmeessä yhteyttä.

   Poista
 3. Henkeasalpaavan kauniita kuvia!! Taalla Italiassa viela aivan kesaista..alan jo vahitellen haaveileen takkatulesta ja kynttilanvalosta..;):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllä ottasin tänne vielä sitä Italian aurinkoa. Irlannin syksy kyllä ihan kivaa, silloin kun ei sada...

   Poista
 4. Onpa sinulla täällä kiva blogi! Löysin ihan sattumalta ja jäin selailemaan postauksiasi. Kaikkea hyvää ja kaunista sinulle sinne Irlantiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit blogiini ja jätit puumerkkisi.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!