perjantai 31. lokakuuta 2014

Hauskaa Halloweeniä!

Halloweeniä ei meillä enää juhlita. Koristeetkin jäi ripustamatta, eikä niitä kukaan näytä kaipaavan. Se vähän harmittaa, kun jäi kurpitsakin ostamatta, mutta onhan niitä tullut kaiverrettuja tässä vuosien varrella. Juniori sentään lähti kaverinsa luokse halloween- bileisiin. Talo oli kerrassaan upeasti koristettu, niin ulkoa kuin sisältä. Poistuin paikalta pikaisesti, kun rupesi niin pelottamaan siellä vampyyrien ja haamujen keskeltä.

Täällä Irlannissa asustava blogiystäväni oli meillä pari päivää kylässä, ja eilen ajelimme, mihinkäs muualle, kuin aina yhtä ihanaan Kinsaleen. Tihkusateesta ja syksystä huolimatta oli mukavaa kävellä värikkään pikku-kaupungin kapeilla kaduilla.6 kommenttia:

 1. Todella viehättävä kaupunki. Kerran Dublinissa käyneenä jäimme miettimään, että olisi kiva kierrellä enemmänki Irlannissa ja kun on sinun blogiasi seurannut, niin enemmän ja ennän tekee mieli tutustua Irlantiin. Luin myös vähän aikaa sitten Hanna Tuurin kirjan Vihreän saaren puutarhoissa ja sekin lisäsi innostusta. En vaan oikein tiedä milloin sinne ehtii, kun kevät ja kesä olisi parasta aikaa ja ne menee koti-Suomessa mökkkeillessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, syyskuu on yleensä hyvä matkailukuukausi. Koululaiset ovat palanneet kouluihin ja muutenkin on rauhallisempaa. Aitoa Irlantia tosiaan kannattaa lähteä etsimään Dublinin ulkopuolelta.
   Minäkin pidän Hanna Tuurin kirjoista.

   Poista
 2. Meillä kävi pelottavan näköisiä lapsiryhmiä ovikelloa soittamassa, onneksi olin muistanut ostaa Aldista karkkeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattele, meillä ei käynyt ketään ovella. Ja minäkin olin hakenut Aldista ison pussin tikkareita ja karkkeja.

   Poista
 3. Voi miten on kaunista. Meillä sataa, sataa, sataa....koetin eilen kaupungilla kuvailla, mutta kun on niin pimeää. Irlantiin täytyy tulla joskus lomailemaan - vaikuttaa niin viehättävältä. Hyvää marraskuuta teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tuntee. Täälläkin on taas tänään tullut vettä kiitettävästi. Tule ihmeessä tänne joskus lomalle ja otat ihmeessä yhtetyttä, niin voidaan vaikka tavata!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!