sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Sellainen sunnuntai

Meille tänne Irlantiin on tullut takatalvikesä. Aurinko paistaa ja t-paidalla tarkenee. Pyykkikin kuivaa hetkessä. Olen ollut lähestulkoon koko päivän ulkona. Nautitaan nyt tästä takakesästä ihan täysillä. Sitten kun monsuunisateet taas koittavat, saamme olla sisällä ihan tarpeeksi. Tänä sunnuntaina meillä ei ole ollut mitään ihmeellistä ohjelmaa. Pojista vanhin tulee kotiin vasta ensi viikonlopuksi, joten ollaan täällä oltu ihan vain kolmistaan + kissa. Viikkon pitäisi aina mahtua yksi päivä, jolloin ei tarvitse juosta kellon kanssa kilpaa. Tänään on ollut onneksi juuri sellainen päivä.Mies tekee usein viikonloppuna lounaaksi irlantilaista aamupalaa. Sillä jaksaa pitkään!Ruokakaupan kautta rautakaupan kukkasipulihyllylle. 


Istutin kukkasipuleita ruukkuihin. Onpa sitten keväällä meillä kukkia, joita ihailla. Ruukut ovat kyllä käteviä, kun niitä voi siirtää paikasta toiseen. Niitä on nyt pitkä rivi ulkona katoksen alla. Osan annan naapureille ja osan pidän itse.

Ystäväni pyysi minua kävelylle iltapäivällä. Ajelin hänen luokseen Juniorin kanssa.Vaikka matka ei ole pitkä, ollaan 100% maaseudulla. Lenkki "hoitui" oikein extra-vihreissä maisemissa ja lehmiäkin nähtiin. Ehdittiin pitkästä aikaan jutella ihan rauhassa, ilman keskeytyksiä. Juniori vietti aikaa ystävänsä kanssa, kun me äidit olimme kävelyllä. Olen onnellinen, että olen saanut myös irlantilaisia ystäviä. Se nimittäin ei ole ihan itsestäänselvyys.

Todistusaineistoa siitä, että maalla oltiin.
Mies on hoidellut tämän päivän ruokapuolen. Jos viikossa pitäisi olla yksi aikatauluton päivä, olisi suotavaa myös saada yksi päivä vapaata ruoanlaitosta!

Kun blogi on päivitetty, painun yläkertaan lukemaan. Illalla luultavasti katson vielä vähän televisiota ja veikkaan, että suosikkinaapuri tulee käymään vielä teekupposella. Yritän mennä ajoissa nukkumaan, sillä maanantai kolkuttelee jo ovella.

Kertokaapas tekin, miten olette sunnuntaita viettäneet?

8 kommenttia:

 1. Pitääkin ensi viikonloppuna tehdä kunnon aamupala, kaikin herkuin. Arkena ei valitettavasti ehdi, eikä edes maistu klo 6.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tuota kyllä kuudelta aamulla söisi. Minulle maistuu hyvin lounaaksi.

   Poista
 2. Kuulostaa mukavalta! :) Täälä sunnuntai meni hieman lauantaista toipuessa. Lauantai taas oli just kiva aikatauluton päivä: nukkuminen pitkään, shoppailua Ikeas ja Ideaparkis, päikkärit ja illalla Paula Koivuniemen keikka ja tanssahtelua. Aika perfect day, tällä taas jaksaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sinullahan on ollut ohjelmaa, mutta mukaavaa sellaista. Paula se vaan jaksaa keikkailla. On kyllä oikea supernainen.

   Poista
 3. Minäkin kävin tänään sipuliostoksilla. Täytyy lähipäivinä aloittaa se oma tulppaanipuiston luominen:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä sinulle projektia. Hiljaa hyvää tulee. Älä unohda ruukkuja, niitä on helppo istuttaa ja voi sirtää paikasta toiseen.

   Poista
 4. voi etta toi aamupala laittoi veden kielelle, jokaisen ihmisen pitaisi saada tuollainen kunnon plajays aamupalaa naamariin aika ajoittain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Irlantiin. Tarjotaan sinulle oikein kunnon aamiainen kaikilla höysteillä. Ei tarvitse syödä viikkon sen jälkeen.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!