torstai 11. syyskuuta 2014

Laidasta laitaan...

...on mennyt pojan ensimmäinen kokonainen viikko Dublinissa. Välillä tuli sellaisia puheluita, että pelkäsin hänen lyövän hanskat tiskiin. Onneksi viikon edetessä puhelutkin piristyivät ja nyt näyttää asiat rullaavan jo paljon paremmin. Onhan se ollut hänelle suuri muutos. Itse muistelein ensimmäisiä viikkoja uusissa ympyröissä, eikä se aina niin ruusuista ollut. Menee viikko tai kuukausi, jos toinenkin, ennen kuin alkaa tottumaan "talon" tavoille. No, huomenna poika tulee viikonlopuksi kotiin ja sitten kuulemme tarkemmin, mitä hänelle kuuluu!

Täällä Corkissa sitä ollaan vietetty vastaavasti Juniorin ja kissan kanssa kolmisin. Aikaa minulla on iltaisin huomattavasti enemmän, koska ei tarvitse kuskata kuin yhtä harrastuksiin. Nyt voisin hyvin aloittaa kansalaisopistoissa jotain kursseja, mutta kun on se (ei saa kirota) leikkaus tulossa. Eilen tuli sitten oikein mustaa valkoisella sairaalasta ja päivämääräkin vahvistettiin. 12 marraskuuta lyödään Möykylle toivottavasti viimeisen kerran portit kiinni. Ei ole munasarjoja joissa majailla ja kohta ei ole rintojakaan, eli Good Bye Möykky sinulle vaan!

Tämä tarkoittaa sitten sitä, että joulun vietän täällä. Matka Suomeen tulisi olemaan aivan liian raskas. En pelkää itse leikkausta, enkä siitä johtuvaa kipua, mutta ajatus pitkästä toipumisajasta ja voimattomuudesta ärsyttää jo nyt. En halua takaisin siihen voimattomuuden ja heikkouden tilaan. Onneksi tällä kertaa pään pitäisi toimia normaalisti. Silloin sytöhoitojen aikanahan ajatukset ja muisti pätkivät ja pahasti.

Onneksi tässä on vielä aikaa jäljellä ja aion ottaa siitä ilon irti. Nyt kylläkin pitäisi ottaa imurista kiinni ja siivota oikein urakalla. Emme asu missään linnassa, mutta siivottavaa täällä riittää, vaikka Juniorin kanssa täällä vain kaksistaan sotkemme. Kissaa ei voi syyttää, sillä hän on erittäin siisti!

 
 
Odottelin Junioria tiistaina jalkapalloharjoituksta ja ihailin upeaa taivasta.
6 kommenttia:

 1. Voi kurja sita moykkya. Tapetaan se nyt sitten ihan lopullisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin minäkin olen ajatellut. Haluaisin päästä jo näistä sairaaloista ja lääkäreistä eroon ja Myökystä myös! Tämän jälkeen toivottavasti saan unohtaa koko Myökyn ja sen metkut.

   Poista
 2. Kylla se alku on jannaa ja valilla vahan raskastakin kun lahtee pois tutuista kuvioista opiskelemaan, tulee aitia ikava useamman kerran vaikkei ehka myönneta, nain ainakin itse muistelen...hyva kun tiedat jo paivamaaran leikkaukselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotiin tuli ihan iloinen poika. Iso muutoshan tämä on hänelle ollut. Oppisopimus alkaa työharjoittelulla jouluun asti, eli paljon pitää uutta oppia. Hyvää tekee tuo muualla asuminen ja kiva, että pääsee kotiin vaikka joka viikonloppu jos siltä tuntuu.
   En leikkausta odota, mutta jotenkin helpotti kun tiedän milloin se on.

   Poista
 3. Hei! Eksyin sattumalta lukemaan blogiasi viime vuotisen Iirin kieltä käsittelevän kirjoituksesi kautta. Ihan ensimmäiseksi toivotan sinulle voimia tulevaan leikkaukseen ja sen odotukseen!
  Toiseksi kiitän mielenkiintoisesta blogista. On kiva lukea elämästä Irlannissa ja katsella ihania värikkäitä kuviasi. Irlanti-ikäväni ei kyllä niistä ainakaan hellitä! Kävin viime keväänä ensimmäistä kertaa Irlannissa (juurikin Corkissa) ja hullaannuin siihen maahan niin että kesällä oli pakko tulla sinne viikoksi uudelleen. Eikä juttu varmasti jää tähän. Ensi kesänä olen varmasti siellä taas!

  Luulenpa että vierailen blogissasi myös vastaisuudessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Elli! Kiva, että löysit tänne blogiini ja käy vastaisuudessakin jättämässä puumerkkisi. Minulla on ollut viime viikkoina vähän blogiväsymystä. Tuntuu, että kaikki on jo sanottu ja lähiseutu kuvattu, viimeistä puskaa myöten. Kun saa tälläisen positiivisen kommentin, niin sitä kummasti piristyy ja postausaiheita alkaa vilisemään mielessä.
   Cork on sellainen eloisa kaupunki, jossa on kaikki lähellä. Kiva, että viihdyit täällä minun kotikulmillani ja muutenkin Irlannissa.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!