perjantai 26. syyskuuta 2014

George ja mä

Tämä postaus voisi tietysti olla eräästä charmantista herrasta, nimeltään George Clooney, joka vaan näyttää komistuvan vanhetessaan.  Myönnetään, hän on kyllä yksi maailman komeimmista ilmestyksistä. Sitä huolimatta en tee postausta hänestä. Annetaan lehtien pitää meidät ajan tasalla Georgen kuulumisista. Kerron teille eräästä toisesta Georgesta, joka on vaikuttanut elämässäni ainakin 10 vuotta. Tämä George on tumma ja ai, niin kuumaverinen. Ilman häntä en taitaisi enää tulla toimeen.

Vaihdon vanhan Georgen tänään uuteen, ja pitihän sitä heti kokeilla onko hänestä mihinkinkään. Kahden käyttökerran jälkeen olen oikein tyytyväinen uutuutta kiiltävään Georgeeni. Luulen tiedän, että tulemme erinomaisesti toimeen keskenämme.

Georgen sukunimi on Foreman ja hän asustaa meidän keittiössä, siinä leivänpaahtimen vieresssä.
George pitää meidät irlantilaisissa aamiaisissa, lämpimissä voileivissä ja paistaa myös pihvit puolestamme, jos niin haluamme. Ylimääräinen rasva valuu valutusastiaan, ja  puhdistaminenkin on helppoa, sillä lämpiävät levyt saa napsautettua irti. Entisessä Georgessa ne olivat pysyvästi paikallaan, joten puhdistaminen oli hankalaa.

En tiedä kuinka suosittuja George Foremannit ovat Suomessa. Meillä George kuumenee harva se päivä,ja esim Juniori tekee sillä usein lämpimiä voileipiä. Tiedän, että jouluun on vielä pitkä aika, mutta muistakaapa George, kun etsitte hyödyllistä joululahjaa innokkaalle grillaajalle!

Ps. Ja tämä sitten ei ollut mikään maksettu mainos, vaikka siltä ehkä vähän kuulostikin.


Marinoitu kanan rintapala paistui hetkessä.18 kommenttia:

 1. Meidan oma 'George' otti ja sanoi sopimuksen irti joku aika sitten, se olikin palvellut meita 8 pitkaa vuotta! Pitaa siis hankkia uusi. Turkissa toastit ovat todella suosittuja valipaloja ja musta tuntuu, etta kaikilla on tallainen kotona, leivanpaahdin onkin sitten harvinaisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän vanha George oli niin likainen, että sitä ei saanut enää kunnolla puhtaaksi. Tämä on kyllä todella kätevä, kun levyt saa irti. Lämpimät voileivät ovat täälläkin kova sana ja niitä tehdään meillä usein. Ei tulisi elämästä ilman Georgea mitään.

   Poista
 2. Oi mikä ihana George....siis se joka paranee vanhetessaan...ja todellakin paranee!!!..Meillä joku Georgen serkku myös löytyy, mutta en edes ajatellut, että voisi toimia grillauksessakin....ja se löytyy kaapin perukoilta, eli ei mitenkään kovin usein käytössä...ehkä pari/muutaman kerran vuodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. George on kyllä niiiiiiin komea. No, nyt hänkin on rengastettu. Nyyh! Kaiva se toinen George esiin ja lyöt pihvit grilliin. Helppoa!

   Poista
 3. Oi, George on mun vanha tuttu! Mutta sanoi valitettavasti sopimuksen irti melkein 10 v jälkeen. Kestävä, sitä George on :) George ei ole Suomessa oikeastaan lainkaan tuttu ja sen vuoksi takaisin Suomeen palattuani en ole Georgea saanut tilattua muualtakaan... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin etsiä Georgea suomalaisilta nettisivuilta, mutta ei tosiaan taida olla siellä myynnissä. On kyllä todella hyödyllinen. Niin se on, että kun on kerran Georgen ostanut, ei sitä ilman osaa olla.

   Poista
 4. Etsin kyllä tuota sun konetta netin kautta, mutta en löytänyt. Olisin heti tilannut, sillä sehän on hyvännäköinenkin. Meillä on vain sellainen tosi pieni voileipägrilli, jolla saa siis yhden leivän kerrallaan. Tahtoisi ihan oman Yrjön....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmetteln, että miksi sitä ei ole myynnissä Suomessa. Täällä oli kaupassa vaikka kuinka monta eri versiota. Jospas Ykä vielä rantautusi sinne pohjoiseenkin.

   Poista
 5. Näyttääpä kätevältä laitteelta. En ole tuollaisesta koskaan kuullutkaan, onkohan niitä Suomessa? Ennen kaikkea tuo mainitsemasi irotettavien levyjen helppo puhdistettavuus kuulostaa tosi hyvältä. Meillä on ulkogrillissä saman ominaisuus ja kyllä on yliveto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla niin, että noita ei Suomesta saa, ellei sitten tilaa netin kautta ulkomailta. Tämä on tosiaankin helppo pestä ja tulee siksi pestyä useammin ja huolellisemmin.

   Poista
 6. Turkissa tämä laite (olisiko sitten paikallisittain Ahmet ;) ) oli joka kodissa, myös meillä. Suomessa tuntuu leivänpaahdin olevan se yleisempi vaihtoehto :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leivänpaahdin löytyy täältä joka mökistä, mutta Georgea ei välttämättä. Meille ovat kumpikin yhtä rakkaita ja vielä vedenkeitin päälle.

   Poista
 7. ♥ George ♥ meillä myös viemässä tilaa keittiötasolla, mutta ei sitä jaksa jatkuvasti poiskaan siirtä. Paras hankinta ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä George on aina valmiina auttamaan!

   Poista
 8. Meillä käyttö jäi sitten niin vähäiseksi, että luovuttiin. Sen sijaan lapset tekevät tostinsa vohveliraudalla:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syntyyhän ne toasti vohveliraudallankin. Vie kyllä niin paljon tilaa, että en pitäisi pöydällä, jos en käyttäisi monta kertaa viikossa.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!