torstai 21. elokuuta 2014

Viimeisiä viedään

Kyllä se nyt niin vain on, että syksy tekee tuloaan. Irlantilaisittain ,erittäin hyvän kesän jälkeen en millään haluasi ilman kylmenevän.  Meidän Juniori starttaa koulun huomenna. Unirytmi on kyllä pojalla enemmän kuin sekaisin. Miten ihmeessä saan hänet revittyä sängystä aamulla ylös? Tai jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin sama  ongelma on edessä lähes tulkoon joka aamu! Tänä iltana pitää poju pakottaa nukkumaan ajoissa. Puhelimen ja tabletin takavarikointi voisi myös olla hyvä idea. 
Pojista vanhempi puolestaan viettää lomansa viimeisiä päiviä tutustumalla kummiensa kanssa Tampereeseen. Sinne ollaan lennetty ja sieltä junaan hypätty monta monituista kertaa, mutta itse kaupunkia ei ole koskaan ehditty kunnolla kiertämään. Hienoa, että hänelle tuli siihen nyt tilaisuus. Tulevaisuuden suunnitelmatkin alkavat vähitellen hahmottua, ja ensi viikolla tähän aikaan olemme toivottavasti jo  paljon viisaampia. Suomen loma tuli pojalleni hyvään saumaan. Kiitokset sinne koto-Suomeen sukulaisille ja ystäville, jotka olette häntä kestinneet ja kuskanneet. 
Töissä on myös syksyä ilmassa, sillä  kesän työharjoittelussa olleet irlantilaisopiskelijat lähtevät pian takaisin yliopistoon.  Joka kevät opiskelijat piristävät kummasti toimistoa. Minä huokailen, että kuinka nuorilta he näyttävät. Voisin olla ihan hyvin heidän äitinsä!  On ollut mielenkiintoista seurata, kuinka joidenkin opiskelijoiden nimet putkahtavat  esiin uusina työntekijöinä  vuoden, parin kuluttua.  
Juniori sanoi tänään, että ihan mielellään menee jo takaisin kouluun.  On kuulemma kiva nähdä kavereita, ja harrastuksetkin alkavat  pyörimään taas pian koulun alettua. Eihän tässä ole lomailtukkaan vasta kuin kolme kuukautta!
8 kommenttia:

 1. Meillä ja koulut alkoivat keskiviikkona. Mielellään lähtivät :) rytmiä täälläkin haetaan ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se rytmi on tärkeää. Juniorilla aika kävi jo kovin pitkäksi. Kolme kuukautta lomaa on aivan liian pitkä aika.

   Poista
 2. Minä taas toivotin syksyn tervetulleeksi ilomielin. Olen suorastaan odottanut sitä. Pihalle tekisi jo mieli, mutta muistinkin juuri, että puukuorma on tulossa ja minun kai odotetaan olevan sitä vastassa, kun ei ole ketään muuta kotona. On siis pakko sittenkin jäädä kotiin laiskottelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkin kuumuuden jälkeen Suomen syksy tuntuu varmasti taivaalliselta. Siis silloin,kun ei sada. Hyvä, että on talveksi puita.

   Poista
 3. On aina mukava katsella noita valokuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt alkaa olla taas kuvista pulaa, kun olen vain ajellut kouluun, töihin ja kauppaan. Pitää taas lähteä kameran kanssa kiertelemään.

   Poista
 4. Elämänmakuisia kuvia ja ihastuttava kukkapuoti!
  Täällä tropiikin helteessä voi vielä vain haaveilla viilenevästä syksystä, joten laita villapaita päälle ja nauti elämästä, se on ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät kuvistani. Hain ullakolta talvivaatteet alakertaan. Pistin kesä vatteet laatikoihin ja arvaappas mitä...heti ilma lämpeni. Eli ei villapaidoille vielä käyttöä.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!