sunnuntai 10. elokuuta 2014

Tyttöjen viikonloppu

Minua on siunattu hyvillä ja hauskoilla ystävillä. Tämän viikonlopun vietin neljän, kuka mitenkin tänne Vihreälle Saarella päätyneen, suomalaisen kanssa. Meidän talon miehethän olivat kuka missäkin. Olin siis vapaa kuin taivaan lintu tekemään, mitä mieleen juolahtaa tai olemaan tekemättä yhtään mitään. Tälläinen ihan ikioma viikonloppu tuli todella tarpeeseen. Kun siihen vielä yhdisti mukavan seuran, erinomaisen italialaisen lounaan, hyvän viinin, tunnelmallisen konsertin (josta kerron teille huomenna lisää) ja virkistävän kävelyretken, niin viikonloppu oli ihan sitä parasta.  Eikä haitannut vaikka sade yllätti, eikä rannalle ollut menemistä.

Konsertin jälkeen istuimme takkatulen ääressä vielä pitkälle yöhön ja jutelimme niitä näitä. Kun silmät eivät enää millään tahtoneet pysyä auki, kapusimme 1700-luvulla rakennetun talon portaita ylös ja menimme nukkumaan. Niihän sitä sanotaan, että vanhoissa taloissa kummittelee. Taisi kummituskin säikähtää meidän kuorsaamista ja pysyi kiltisti piilossa!

Viikonlopun aikana huomasimme yhden tavan, joka on niin kovin tyypillistä suomalaista. Emännän työmäärää helpottaaksemme toimme kaikki omat lakanat tai makuupussit. En ole koskaan kuullut tai nähnyt, että täällä tai muualla joku toisi mukanaan omat lakanansa. Oletteko te?

Tämän viikonlopun nauru- ja vähän muullakin terapialla jaksaa taas pitkään. Suosittelen lämpimästi!
Tässä kirkossa järjestetystä konsertista huomenna lisää.

Ystäväni kotia olen esitellyt aiemmin täällä.Mitkä portaat!2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti kannattaa välillä tuulettua pelkässä naisseurassa. Jutut jostakin syystä on kuitenkin vähän erilaiset silloin, kun on kaksilahkeisiakin paikalla.

    VastaaPoista
  2. Joo, ei ne miehet varmasti olisi jaksaneet meidän juttuja kuunnella. Teki hyvää!

    VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!